Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 26 iunie 2012

Charlize Theron a fost martoră la împuşcarea tatălui său de către propria mamă


Charlize Theron nu uită niciodată să amintească originile sale sud-africane, dar şi de cele franceze. Ea alege de acum doar roluri complexe, cum ar fi cele din filmele « Prometheus » de Ridley Scott sau « Albă ca zăpada şi vânătorul » de Rupert Sanders. Frumoasa Charlize este marcată de un trecut dureros, acela al unei adolescente care a fost martora asasinării tatălui său de către propria mamă. 
A crescut într-o fermă din Africa de Sud, unde a intrat în contact cu legende locale tradiţionale. Abia la 18 ani a descoperit basmele pe care le ştim noi de copii, cum ar fi « Albă ca zăpada ». Acum joacă rolul reginei rele în « Albă ca zăpada şi vânătorul ». Dar, dincolo de activitatea profesională, de câteva luni, actriţa şi-a dedicat viaţa creşterii unui copil adoptiv, numit Jackson. Îi place să gătească şi activităţile în aer liber. Serile, merge la teatru şi cinema…
 În Africa de Sud se întoarce din când în când să-şi revadă prietenii, între care se numără şi Nelson Mandela. Charlize Theron s-a născut la 7 august 1975, în Benoni, un oraş minier din Transvaal., dintr-un tată cu ascendenţă frnceză şi o mamă (Gerda), de origine germană. 
 Limba sa maternă a fost afrikaans, este crescută în ferma familiei (care mai avea şi o întreprindere de construcţii rutiere) şi ia lecţii de balet de la 6 ani. La 12 ani, a fost trimisă la National School Of The Arts din Johannesburg. Performanţele sale o încântă pe mama ei, dar situaţia familială se degradează, deoarce tatăl cade în patima beţiei. Într-o zi, din 1991, când Charlize se întorsese de la şcoală în week-end, mama ei este supusă din nou unor violenţe de către tatăl ei şi îl împuşcă în legitimă apărare. Gerda nu este niciodată condamnată pentru crimă şi, actualmente, locuieşte la un minut distanţă de fiica sa, în SUA. Mama a avut mereu o influenţă pozitivă asupra Charlinei. A înscris-o la şcoala de manechine şi, la 16 ani, şi.a reprezentat ţara la International New Model Today.
 Părăseşte şcoala şp devine manechin profesionist. Se instalează la Milano şi colindăp Europa datorită noii slujbe. După un an se înscrie la Şcoala de balet Joffrey din New York. După 8 luni, o rană la genunchi o constrânge să renunţe la cariera de dansatoare.  Se mută la Miami şi continuă cariera de manechin. Dar nu era interesată de meseria de top model, ci voia să-şi cultive talentul artistic şi se duce la Los Angeles cu « un bielt numai dus » cumpărat de mama ei.
 Mama îi trimite un cec pentru a plăti chiria, dar funcţionarul de la o bancă de pe Bulevardul Hollywood refuză să-i dea banii. Începe să ţipe la el şi, afla în incinta băncii, agentul de talente John Crosby o ajută cu bani şi p înscrie la o şcoală de actorie.
După 7 luni, sud-africana primeşte primul rol, în care nu vorbeşte, în filmul Children of the Corn III (1995). La mijlocul anilor 1990 , Chalize are o relaţie cu actorul Craig Bierko.. Apoi, din 1997 până în 2001 are o legătură cu  Stephan Jenkins, cântăreţul grupului Third Eye Blind..
 În 2002, îl întâlneşte pe Stuart Townsend la turnarea filmului « Trapped ». Cei doi se despart în 2010. După ceremonia de decernare a premiilor Oscar din 2003, la care primeşte râvnitul trofeu pentru rolul din filmul « Monster », Charlize Theron se întoarce în triumf în Africa de Sud, unde e primită ca pe o eroină naţională. Este primită de Mandela şi de actualul preşedinte sud-african care îi dă cadou o uncie de aur. Numeroşi părinţi sud-africani pun numele fetelor lor Charlize. În martie 2012, actriţa îl adoptă pe micuţul de culoare Jackson.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets