Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 25 iulie 2012

Brânza reduce riscul de diabet


Cercetătorii spun că riscurile de îmbolnăvire de diabet tip 2 sunt cu 12 % mai scăzute pentru iubitorii de brânză, potrivit American Journal of Clinical Nutrition. Deşi este bogată în grăsimi saturate, brânza are şi alte tipuri de grăsimi bune pentru organism. Branza scade atât riscul de diabet, cât şi riscul de obezitate. Celelalte produse lactate, cum ar fi laptele, untul, nu aduc aceleaşi beneficii. Foarte bun pentru sănătate este însă iaurtul. Iaurtul de tip 2 se declanşează când corpul nu produce destulă insulină pentru a funcţiona corect. Simptomele pot fi controlate printr-o dietă sănătoasă şi monitorizarea glucozei din sânge, dar suferinzii au nevoie şi de medicaţie prescrisă de medici (insulină). 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets