Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 3 august 2012

Cum se cucereşte o femeie


Nu vă găsiţi destul de cultivat? Nu credeţi că sunteţi destul de nostim şi interesant pentru a cuceri o femeie? Sunteţi drăguţ, dar ele vă lasă după numai două săptămâni, fiindcă le plictisiţi? Există soluţii. Iată ce trebuie făcut.
1.Cunoaşteţi universul lor
Fetele sunt speciale, fascinante, dar uneori sunt unice şi imprevizibile. Ceea ce le place într-o zi, o rochie, modul în care vă comportaţi, poate să le irite mâine. Unele au mai multe feţe. Trebuie să le cunoaşteţi foarte bine, să vedeţi ce hobby-uri au, ce le place, ca să ştiţi ce subiecte să abordaţi.
2.Cunoaşteţi propriul univers
“Cunoaşte-te pe tine însuţi”. Este de departe cel mai bun sfat de seducţie din lume. O dată ce vă veţi cunoaşte, veţi şti să atrageţi fetele în propriul univers.
3.Cultivă-ţi universul
O grădină secretă sau nu se cultivă! Nu puteţi să vă culcaţi pe lauri. Puteţi alege subiecte în care străluciţi şi subiecte care vă pasionează, vorbiţi de proiecte interesante.
4. Fiţi deschişi la orice
Dacă e interesată de modă, interesaţi-vă de subiect şi discutaţi despre modă. Spuneţi da la aproape orice, descoperiţi noi orizonturi, ieşiţi din zona de confort. Fetele sunt cucerite de tipi care le povestesc anecdote, care spun lucruri interesante.
5. Micile atenţii, florile, cadourile, au mare succes la femei. Puneţi culori, forme, parfumuri în povestea voastră ca să le faceţi pe fete să vibreze.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets