Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 2 octombrie 2012

Ce îşi doresc femeile de la o partidă de sex?


Pasionali, dar în acelaşi timp şi delicaţi - acestea sunt trăsăturile dorite de către femei de la bărbaţi în pat.
Să le facem pe plac femeilor nu-i un lucru uşor nici în viaţa cotidiană şi nici în pat, însă în ceea ce priveşte ultimul aspect, un studiu al portalului Secret vine în ajutorul nostru şi ne spune dorinţele secrete ale femeilor în timpul actului sexual.
De mare ajutor pentru realizarea sondajului pe un eşantion de 184 502 femei a fost succesul răsunător al trilogiei erotice "Shades of Grey" şi întrebarea: Preferă femeile în ultimul timp sexul care implică folosirea cătuşelor?
Marea  majoritate a femeilor chestionate nu au nimic împotriva sexului încătuşat, dar şi sărutul pasional, sexul tandru şi masajele se alătură preferinţelor absolute ale acestora în pat.
În ceea ce priveşte sexul încătuşat, trei sferturi dintre femei cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani spun că şi-ar dori cel puţin să încerce. Foarte încântate de acest lucru sunt cele cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani. Cât despre femeile mai în vârstă, există şi aici 16 procente dintre acestea care şi-ar dori să experimenteze aceste jocuri sexuale.
Nu este deloc un rezultat surprinzător, scoate în evidenţă Tina Dreimann, producătoare la revista Secret: " Jocurile sexuale cu cătuşe şi preluarea rolului de supus în pat nu reprezintă nicidecum un nou trend, doar că astăzi se discută din ce în ce mai deschis acest subiect.
O partidă de sex care să presupună cedarea autorităţii totale partenerului sexual este preferată, de altfel, de 61 la sută dintre femeile cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani şi de 55 la sută dintre femeile cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani.  
Nu surprinde pe nimeni faptul că tandreţea este pentru majoritatea doamnelor cheia pentru o partidă bună de sex. Acest lucru este confirmat şi de topul celor mai mari 5 dorinţe sexuale ale femeilor: Sărutul pasional, sexul ora pasiv şi activ, sexul tandru şi masajele. Chiar şi introducerea unor jucării sexuale frivole sau partidele de sex în aer liber se alătură acestui top.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets