Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 22 noiembrie 2012

Ce trebuie să ştim despre bere


Cum se întâmplă cu orice produs foarte popular, există un univers de mituri şi confuzii privitoare la bere. 

Trebuie însă ştiut că
nu este adevărat că, dacă o scoatem de la rece şi o lăsăm deschisă o vreme îşi pierde din savoare. Dacă o punem din nou la frigider, rămâne la fel de bună. Nu este adevărat ce se crede că berea mai închisă la culoare este mai tare. Culoarea închisă nu are legătură cu cantitatea de alcool pe care o deţine, ci cu cea de malţ. Toată lumea spune că berea îngraşă, în realitate nu este aşa. Dar, ca orice băutură alcoolică, nu trebuie consumată în exces. Nu este adevărat că berea trebuie să fie amară. Există şi beri mai amare, în funcţie de cantitatea de hamei, dar amăreala nu îi determină sau nu calitatea. Berea la butoi este mai savuroasă decât cea la sticlă, compoziţia şi spuma sunt în acest caz în stare ideală.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets