Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 18 martie 2013

Marlene Favela, din "Patimile inimii", a fost la un pas de moarte



Cunoscută pentru rolul Patriciei din telenovela „Patimile inimii”, Silvia Marlene Favela Meraz este o faimoasă actriţă şi fotomodel din Mexic.
Născută la 5 august 1976 în Santiago Papasquiaro, statul, Durango, Marlene a mai jucat şi în alte telenovele de succes, cum ar fi “Gata Salvaje” (“Pisica sălbatică”), “Zorro”, “La espada y la rosa”, “Los Herederos del Monte y El rostro de la venganza”, dar şi în filmul american “Species: The Awakening”. La 19, ani, ea a plecat de acasă pentru a-şi împlini visele în capitala mexicană. Ca să-şi plătească studiile, a acceptat propunerea unui faimos designer care i-a propus să fie model. Dar nu a început să-şi înceapă cariera din motive de lipsă a studiilor. Însă, în scurt timp, un personaj important din compania Televisa i-a oferit o bursă pentru a studia la CCA (Centro de capacitación de Televisa). La un moment dat, Marlene s-a apropiat de actorul  Héctor Suárez, care i-a propus să prezinte programul “¿Que nos pasa? ” Apoi a început să fie distribuită în multe telenovele. Pentru rolul din “Pisica sălbatică”, şi-a câşigat chiar porecla similară cu titlul filmului care a bătut recordul de audienţă în 35 de ţări, inclusiv România. Actriţa a participat şi în videoclipul lui Pablo Montero cu tema personajului din telenovelă. Marlene Favela a făcut roluri importante şi în teatru şi a prezentat programul “Meridiano X” despre sporturile extreme.
A suferit un accident vascular cerebral
 În 2006, Salma Hayek a invitat-o să participe la varianta americană a serialul american “Betty cea urâtă”, “Ugly Betty”. În 2007, fanii săi au avut surpriza s-o vadă seminud în “Revista H”. Actriţa a fost înscrisă în lista revistei “People” în limba spaniolă a celor 50 cele mai frumoase feţe din lumea artistică, alături de Javier Bardem, Chrsitina Aguilera, Sofia Vergara şi Angelica Rivera. În 2012, a jucat alături de Guy Ecker în telenovela “Patimile inimii”. În plan personal, în 2004, Marlene a început o relaţie cu producătorul Joaquín Zepeda, care nu a durat mult. Din 2009 până în 2010, a avut o relaţie cu Jorge Kahwagi. Actualmente se iubeşte cu fotomodelul israelian Guy Davidyan, împreună cu care este de un an. În ziua de 27 iulie 2012, actriţa a suferit un AVC (accident vascular cerebral). A fost transportată de urgenţă la spitalul Mount Sinai. Ea crede că s-a intoxicat cu fructe de mare, dar accidentul ar fi putut să aibă consecinţe fatale. Din fericire, medicii care au operat-o de edem intracranian au salvat-o. Vedeta ar fi putut rămâne oarbă sau ar fi putut muri. Nenorocirea i-a demonstrat Marlenei că este iubită şi a făcut-o să vadă viaţa dintr-o altă perspectivă. S-a decis să fie mai atentă cu sănătatea şi să dedice mai mult timp fiinţelor iubite. În prezent este fericită cu Guy Davidyan, un student la CEA a Televisa, care este mai tânăr cu câţiva ani decât ea. 
Favela şi iubitul, Guy Davidyan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets