Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 26 aprilie 2013

Misterele frumoasei Meryem Uzerli, actriţa care o interpretează pe Hürrem în "Suleyman Magnificul"



Meriem Sahra Userli (cunoscută în Turcia şi pe plan internaţional sub numele de Meryem Sarah Uzerli) este o actriţă de origine germano-turcă născută pe data de 12 august 1983 în oraşul german Kassel. Actriţa care a jucat în multe filme şi seriale a terminat şcoala de actorie Frese Schauspielstudio din Hamburg.  


Ea este cunoscută pentru rolul interpretat în serialul de succes "Suleyman Magnificul". Mama actriţei este de
origine germană, iar tatăl acesteia este de origine turcă.  În prezent, Userli îşi are domiciliul la Istanbul.

Actriţa de origine germano-turcă este o adevărată vedetă în ţara de provenienţă a tatălui său, însă succesul dobândit are şi dezavantajele sale, deoarece frumoasa actriţă a serialului "Suleyman Magnificul" (titlu original "Muhtesem Yüzyil- Secolul măreţ") a primit mesaje de ameninţare şi nu putea ieşi în public fără o escortă a poliţiei din cauza rolului pe care l-a jucat.  Interpretând rolul soţiei sultanului Süleyman I, Hürrem, actriţa impresionează prin farmecele sale pe telespectatorii serialului "Suleyman Magnificul" în regia fraţilor Taylan. Personajul interpretat de către aceasta întruchipează o frumoasă ucraineană cu părul roşu ca focul care evoluează de la o sclavă seducătoare la soţia sultanului.

 


Critici aspre la adresa serialului încă de la debut

Părerile au fost împărţite în ceea ce priveşte apariţiile scenice ale lui Meryem. Mulţi dintre telespectatorii turci ai serialului "Suleyman Magnificul", care se adunau în fiecare miercuri în faţa televizorului la ora 20:00 fix, erau de părere că există uneori o discrepanţă între realitate şi scenele care promovează frivolitatea sau secvenţele care nu sunt o zugrăvire vădită a realităţii istorice. Încă de la început, după lansarea trailerului serialului, s-a declanşat un val de critici şi discuţii. Istorici, oameni de ştiinţă şi o mare parte dintre fanii serialului susţineau că descrierea vieţii la harem şi a vieţii sultanului prezintă o variantă falsă a istoriei. Pe de altă parte, scenaristul Meral Okay a spus că serialul se bazează pe o poveste de iubire fictivă şi nu pe documente istorice concrete, iar aceastră declaraţie a acestuia este remarcată şi de telespectatorii serialului.

 


Ameninţările cu moartea au eclipsat proiectul de succes

Viaţa actriţei s-a schimbat considerabil după ce a apărut în serial. Atacurile lansate pe internet aparţineau  vieţii de zi cu zi. Chiar şi pe stradă nu se mai simţea în siguranţă. Se spune că frumoasa actriţă a primit ameninţări cu moartea şi că s-a aflat sub protecţia poliţiei. Chiar şi casa de producţie a confirmat în presă că Meryem a primit ameninţări cu moartea, însă filmările din cadrul serialului nu au fost sistate. „Vom filma în continuare“, se afirma în declaraţiile de presă.

Actriţa de origine germano-turcă a terminat şcoala de actorie « Schauspielstudio Frese » din Hamburg în anul 2003. A participat apoi la nenumărate Workshopuri şi în anul 2004 a jucat pentru prima oară pentru teatrul din Kassel. După aceea, a jucat într-o mulţime de firme de scurt metraj pentru ca apoi să se lanseze în seriale germane precum “Ein Fall für Zwei” şi “Notruf Hafenkante”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets