Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 23 iulie 2013

Paste de dinţi cum nu aţi mai văzut


Pastele de de dinţi precum cele cu extract de diamant, cele care au gust de şampanie sau de ardei iute, care stimulează vascularizarea gingiilor, dovedesc faptul că producătorii de paste de dinţi încearcă să facă mai plăcut procesul de spălare pe dinţi.

Medicul stomatolog Dr. Stefan Schmid declară următoarele pentru site-ul diadentis.de, citat de ziarul "Bild": „Spălatul pe dinţi a devenit pentru mulţi o rutină supărătoare. De aceea oamenii se spală din ce în ce mai puţin pe dinţi.”


Pentru a face acest proces mai atractiv, producătorii de paste de dinţi au început să lanseze produse care să se adapteze nevoilor clienţilor. Astfel, au apărut paste de dinţi cu aur, cu extract de diamant şi propolis.

Aceste paste de dinţi fac spălatul pe dinţi mai atractiv:

 Pentru amatorii de usturimi

Ardeiul iute îl folosim la gătit, însă adăugat la produse de igienă, usturimea nu se mai simte la fel de mult. Un exemplu este pasta de dinţi cu ardei iute de la Splat. Pentru  6,45 € vă puteţi arde toate bacteriile din cavitatea bucală. Prin extractul puternic de ardei iute este stimulată vascularizaţia gingivală şi astfel este asigurată vindecarea rănilor lor. Extractul de pătrunjel adăugat acţionează împotriva bacteriilor şi infecţiilor.

Stefan Schmid declară: „Cât de puternic este simţit gustul pastei de dinţi depinde de gusturile fiecăruia. Faptul că este stimulată vascularizaţia gingivală este foarte important deoarece gingiile sănătoase sunt la fel de importante ca şi dinţii sănătoşi.  
     


 
Pentru cei care preferă culoarea neagră

Pasta de dinţi Blackwood conţine ienupăr, cărbune activ şi extract de lemn de mesteacăn având un gust neobişnuit şi culoare neagră. Se pare că extractul de lemn de mesteacăn curăţă în mod obişnuit smalţul şi elimină mirosurile. Pentru 7,95 € puteţi să vă spălaţi cu această pastă neagră.

Stefan Schmid declară: „Această pastă de dinţi te face curios. Substanţele conţinute au rol antiseptic şi protejează gingiile sensibile, boabele de ienupăr acţionând împotriva inflamaţiilor". Acesta remarcă efectul antibacterian care asigură şi o respiraţie proaspătă. De asemenea, Stefan Schmid spune că foloseşte el însuşi o astfel de pastă.

  
Pentru cei care preferă activităţile în aer liber

Atunci când vă aflaţi în natură sau la un festival vă luaţi la pachet mâncare cu care nu sunteţi de regulă obişnuiţi şi asfel nu este asigurată igiena dentară. Pentru a conferi dinţilor destulă protecţie şi pentru a elimina mirosurile a fost creată această pastă de dinţi: Armydent este reconfortantă şi prin intermediul ionilor de argint şi a clorofilei luptă împotriva bacteriilor din cavitatea bucală.  Substanţa Plasdone a fost adăugată luând în considerare stilul de viaţă al camperilor şi al celor care iau parte la festivaluri, şi anume înlătură tartrul format de la tutun, ceai şi cafea. Efectul reconfortant de durată mai este dat şi de către cimbru. Pasta de dinţi costă 
6,45 €.


Stefan Schmid declară:  ”Fluorura de amină conţinută, Olaflur, protejează smalţul de atacurile acizilor de după masă. Asta nu înseamnă, însă, că puteţi să vă luaţi la voi băuturi bogate în acizi deoarce pot afecta totuşi smalţul. Uleiul eteric contribuie la o respiraţie proaspătă.  
 
      Pentru dinţi mai albi

Pasta de dinţi YOTUEL All-in-One îţi promite dinţi mai albi. Pasta de înălbire este destinată uzului zilnic după o înălbire profesionistă. Are de asemenea rolul de a proteja smalţul dinţilor de deteriorările produse de alimentele bogate în acizi şi de efectul eroziv al băuturilor. Aceasta poate fi achiziţionată pentru 13,95 €.

Stefan Schmid declară: „În timpul procesului de înălbire, smalţul dinţilor este dehidratat la ca şi atunci când îţi vopseşti părul. Această pastă de dinţi are un conţinut mare de florură care întăreşte smalţul. Pastele de dinţi care au rolul de a păstra dinţii albi au consistenţă abrazivă.  Cu cât sunt mai abrazive, cu atât mai rar trebuie folosite pentru a nu deteriora dinţii”.


Pentru cei care sunt împotriva fluorurilor

Nu se poate răspunde exact la întrebarea dacă pastele de dinţi ar trebui să conţină fluoruri. Un lucru este cert: Substanţa naturală din care constă smalţul se numeşte hydroxylapatit. Aceasta este întărită şi protejată de către fluoruri. S-a dovedit că acestea reduc riscul apariţiei cariilor. Criticilor le este teamă că, în doze mari, fluorurile pot afecta serios sănătatea organismului. Pentru ei există pasta de dinţi  Swissdent Chrystal. Aceasta este pe piaţă din 2013 şi având preţul de 21,90 €, nu este la îndemâna oricui.

Pasta de dinţi este concepută pentru a fi folosită doar seara. Aceasta a fost realizată printr-o tehnologie reminalizantă biomimetică şi are rolul de a compensa pierderile de minerale de peste noapte din smalţul dentar.  Pentru a obţine o protecţie optimală, nu trebuie să vă clătiţi gura după ce vă spălaţi cu acestă pastă. Printr-o enzimă provenită din Papaya (papaină) se elimină tartrul dentar, iar dinţii se albesc.

Stefan Schimd declară: pastele de dinţi fără fluoruri sunt din ce în ce mai la modă. Prin substanţa Nano Hydroxylapatit  conţinută, smalţul dentar este reminalizat, însă nu şi întărit.  Printr-o valoare abrazivă mică de sub 40 nu este afectat smalţul, iar substanţele active au pe parcursul nopţii timp destul pentru a se dezvolta bine.”



     Pentru copii

Mai ales copiii sunt mai puţin atraşi de "ritualul" spălatului pe dinţi, şi trebuie asigurată protecţia dinţilor de lapte sensibili. Pentru aceasta există de exemplu apa de gură SPLAT Junior pentru copii cu vârste cuprinse între trei şi opt ani care are rolul de a proteja dinţii după consumul de dulciuri sau sucuri. Aceasta are gust de vanilie şi reduce valoarea PH-ului din gură. Puteţi să achiziţionaţi 55 ml la preţul de 6,45 €.

Stefan Schmid declară: „După părerea mea, apa de gură este în orice caz mai bună decât guma de mestecat, care conţinând zahăr poate dăuna sănătăţii dinţilor. Apa de gură nu înlocuieşte, însă, spălatul pe dinţi cu periuţa, ci ajută doar la o neutralizare a valorii PH-ului în acest timp.”

      Pentru cei sensibili

Pentru cei care au dureri dentale, orice aer rece îi poate face să tresară de durere. Asta este din cauza faptului că smalţul dentar a fost deteriorat în timp prin acizi, bacterii şi abraziune.

Pasta de dinţi PREVDENT  Whitening und Repair contribuie la repararea şi reproducerea dinţilor sensibili. Pasta de dinţi costă 14,95 €.

Stefan Schmid declară: „oamenii cu dinţi sensibili trebuie să folosească paste de dinţi speciale. Important este ca pasta de dinţi să aibă o valoare mică abrazivă şi un conţinut ridicat de fluoruri şi Nano Hydroxylapatit.”



     Pentru cei cărora le place menta

Portughezii se jură că au cea mai veche pastă de dinţi din lume: Cuoto, care încă din anul 1932 impresionează prin conţinutul fin de mentă şi proprietatea de a păstra o respiraţie proaspătă de durată.  Dacă lăsaţi pasta dentară pentru mai mult timp să intre în contact cu mucoasa bucală, producătorul promite un efect antiseptic pentru gingii. Pasta de dinţi costă 5 €.

Stefan Schmid declară: „Substanţele provenite din plante sunt folosite de milenii pentru asigurarea sănătăţii organismului. La fel şi menta care are multe proprietăţi”.



     Pentru amatorii de căldură

Pasta de dinţi GINGER are rolul ca prin intermediul ghimbirului să confere o senzaţie de căldură. Extractul de cătină şi gluconat de zinc contribuie la sănătatea gingiilor.  Această pastă de dinţi este concepută pentru dinţii sensibili şi acţionează împotriva inflamaţiilor gingivale având un efect curativ rapid.

Stefan Schmid declară: „Substanţele secundare din ghimber şi cătină contribuie la sănătatea generală a organismului şi acţionează de asemenea şi la nivelul gingiilor.


Un comentariu:

  1. uuuuuuuu, Splat Gold - o vreau. Mie imi plac foarte mult variantele Splat Love si Dream - sunt deosebite si cu siguranta fac spalatul pe dinti mai interesant!

    RăspundețiȘtergere

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets