Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 7 octombrie 2013

Aşa vă daţi seama că iubita este falsă

Cât de bine vă cunoaşteţi iubita? Conform studiilor, un sfert dintre femei se culcă machiate pentru ca să nu-şi arate niciodată adevărata faţă.
Mulţi bărbaţi nu şi-au văzut niciodată iubita nemachiată, nici măcar în pat

 Astfel vă daţi seama că iubita dumneavoastră vă ascunde ceva în ceea ce priveşte aspectul său:


Sânii

Vă puteţi da seama foarte uşor că iubita dumneavoastră are implanturi mamare.  Doctorul chirurg Juliane Bodo din Charlottenburg declară că implanturile sunt foarte uşor de recunoscut. Dacă observaţi vreo cicatrice în jurul mamelonului sau la nivelul  şanţului submamar sau dacă în timpul partidei de sex observaţi că sânii se mişcă înspre orizontală şi apoi se înalţă atunci sânii sunt falşi.

Părul

Observaţi cumva că părul iubitei înspre extremităţi devine mai bogat şi frumos? Dacă da atunci părul nu este natural, ci poate proveni de la o tânără indiancă sau de la o deţinută rusoaică ( părul provenit din templele indiene de la credincioasele care îşi jertfesc părul şi părul din Europa de Est este folosit la extensii) Ca să vă convingeţi, apucaţi-vă iubita de păr în spate în timpul unui sărut. Dacă simţiţi o umflătură sau ceva denivelat atunci înseamnă că aţi atins zona de unde s-a făcut extensia.

Buzele

Iubita dumneavoastră are buze voluptoase? Dacă da, atunci uitaţi-vă la mama ei. Dacă şi ea le are la fel atunci înseamnă că la mijloc au fost nişte gene bune. Însă dacă buza superioară este mai umflată decât cea de jos atunci înseamnă că iubita dumneavoastră a apelat la chirurgia plastică.

Unghiile

Sunt marginile unghiilor fine şi subţiri sau groase? Unghiile false pot fi recunoscute după grosime.

Faţa


Uitaţi-vă la iubita dumneavoastră când râde. Observaţi cumva că se încreţeşte ceva deasupra nasului? Atunci partenera dumneavoastră de viaţă a apelat la un tratament botox.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets