Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 28 octombrie 2013

Atenţie bărbaţi! Iată secretele femeilor! Dacă le cunoaşteţi, le veţi cuceri mai uşor



1. Dezvăluirea secretelor picante către prietene: dacă femeia şi bărbatul sunt îndrăgostiţi. atunci păstrează totul pentru ei, dacă nu, femeia dezvăluie prietenelor totul.

2. Sexul nu este întotdeauna respins pe motiv de lipsa nevoii de sex. Dacă bărbatul şi femeia au avut o întalnire reuşită, dar nu se termină cu sex, nu înseamna neapărat că femeia nu are chef: poate să fie dezordine la ea acasă, poate să aibă picioarele neepilate, etc
3. Ce înseamnă dacă ea nu sună înapoi. Daca după cel de-al treilea apel nu răspunde, înseamnă ca nu e interesată. Lucrurile se schimbă după o despartire, deoarece încă mai există o mică şansă de împacare, chiar dacă nu răspunde a treia oară, însă lucrurile trebuie luate încet.
4. Există şi ganduri secrete ale femeilor în pat, de genul: "oare imi observa celulita", etc. Ca sa aveţi parte de o partidă de sex reuşită, trebuie să le faceţi femeilor tot felul de complimente.
5. Un lucru foarte puţin cunoscut şi incredibil: femeia se poartă mereu frumos cu cei care nu o interesează ca bărbaţi, în timp ce cu cei pe care îi consideră atractivi se poartă ca o nesuferită.  Motivul: nesiguranţa , de aceea nu vrea să se dea de gol.
6. Ţineti-va promisiunile ! Femeile suferă mult atunci cand bărbaţii nu-şi ţin promisiunile (nu sună atunci când au stabilit..etc)
7. Exagerări. Un buchet mare de flori trimis la serviciu dupa prima întâlnire este ceva exagerat. Mai importante sunt lucrurile mărunte: invitaţi-o din nou în oras, invitaţi-o la cinema. Pentru flori o sa aveţi tot timpul din lume atunci când sunteţi amândoi îndrăgostiţi.
8. După sex., bărbaţii nu trebuie să adoarmă imediat ca bolovanii. Înainte de asta dezmierdaţi femeia, sărutaţi-o, luaţi-o în braţe. Dacă vă culcaţi imediat, femeia o să înţeleagă că nu aveţi intenţii serioase.
9. Prejudecăţi. Barbaţii consideră că, dacă femeia cedează repede, atunci este uşoară. De aceea multe nu acceptă sex din prima seară.
10. Sertarul cu jucarii sexuale. Daca v-aţi consumat deja prima seară de amor şi aţi stabilit că totul a fost doar o aventură, asta nu înseamnă că nu puteţi să mergeţi împreună la cinema, într-o alta zi. Apreciază mai mult această iniţiaticvă decât să recurgeţi la sertarul cu jucării sexuale ?
11. Barbaţii si femeile po sa fie doar prieteni? Da, se poate, dar numai dacă amândoi nu au dorinţe sexuale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets