Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 14 octombrie 2013

Noul produs cosmetic care este un adevărat miracol

Un nou "lip gloss" de lux a apărut deja în Suedia. Cele care l-au folosit susţin că acesta îţi conferă buze mai voluptoase.


 Bloggeriţa suedeză Linda Gegerfelt dezvăluie că este un adevărat „must” în materie de produse cosmetice.
Compania de cosmetice Fusion Beauty este cunoscută pentru combinaţia dintre dermatologie, cosmetică şi ştiinţă prin care  încearcă să le confere ce-i mai bun clientelor. Popularul lor produs Lip Fusion a primit o variantă nouă şi de lux: LipFusionXL. „Acesta este cu siguranţă un produs de lux. Am probat tot ce se găseşte pe piaţă pentru a obţine buze mai voluptoase şi pot să spun că acesta este singurul produs care funcţionează pe termen lung”, adaugă Linda.

Trezeşte-te cu nişte buze superbe


Atunci când folosiţi LipFusionXL, acesta trebuie aplicat pe buze înainte de culcare. Buzele trebuie să fie curate şi uscate pentru a obţine efectul maxim. Bloggeriţa suedeză declară că a durat 2 săptămâni înainte ca ea să observe un rezultat viabil şi că acum nu poate trăi fără acest produs. Lip gloss-ul este făcut de aşa natură ca să poată conlucra cu apa care se găseşte în organism. Linda spune: „Dacă vrei să ai nişte buze mai frumoase trebuie neapărat să-i dai o şansă acestui produs.” Să sperăm că produsul va fi adus şi în România.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets