Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 11 decembrie 2013

Aţi răcit? Acestea sunt cele mai tari remedii împotriva răcelii

    Atunci când răceala a pus stăpânire pe dumneavoastră, odihna şi remediile naturiste sunt cele mai indicate, însă înainte de toate, săpunul este cel mai bun remediu.

   Aşa trebuie să vă comportaţi atunci când sunteţi răciţi:

• Dormiţi în mod regulat. Cei mai mulţi au nevoie de aproximativ 7 ore de somn pe noapte.   
• Spălaţi-vă des pe mâini. Evitaţi să duceţi mâinile la ochi, nas sau gură
• Faceţi mişcare. Astfel, vă întăriţi sistemul imunitar. Persoanele care fac multă mişcare răcesc cu 18 la sută mai puţin decât cei care sunt sedentari. Asta indică indică o lucrare de doctorat de la institutul suedez Karolinska.   
• Încercaţi să evitaţi stresul
   Răceala este foarte contagioasă. Cea mai bună metodă de apărare este de a ne spăla des pe mâini, deoarece cea mai uşoară metodă de a ne infecta este atunci când avem virusul de răceală pe mâini şi ne frecăm la ochi.
  Aceste lucruri nu trebuie să vă lipsească atunci când răciţi:

Vitamina D

Persoanele cu un nivel redus de vitamina D sunt mult mai predispuse la răceli decât cele cu un nivel ridicat, asta indică cele mai recente studii. Vitamina D, care se găseşte printre altele în produsele lactate şi în peşte are o importanţă deosebită pentru sistemul nostru imunitar.

Echinacea

Echinacea este cea mai indicată pentru a preveni o răceală. Aceasta poate reduce riscul de a răci cu 58 la sută şi poate scurta perioada de răceală cu circa 1,4 zile, conform unor serii de studii. Cel mai indicat ar fi să începeţi să luaţi echinacea la cel mai mic semn de răceală.

Usturoi

Studiile indică faptul că un consum regulat de usturoi poate reduce simţitor perioada de răceală. Aşadar, atunci când luaţi masa să nu uitaţi să adăugaţi în meniu şi un pic de usturoi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets