Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 28 martie 2013

Paste fericit pentru catolici, care serbează cea mai importantă sărbătoare duminică 31 martie

Cu această ocazie, vă prezentăm metode pentru vopsirea ouălor natural, deoarece substanţele chimice din vopselurile sintetice pot dăuna sănătăţii


Citiţi aici

Pentru a colora ouăle natural, folosiţi apa fierbinte ca bază pentru vopsea. Turnaţi apa fierbinte în castroane de mărime medie, unul pentru fiecare culoare. La fiecare cantitate de vopsea aveţi grijă să puneţi o optime

Calităţile care aduc succesul unei femei



Succesul depinde de noi!
Asta trebuie să-şi spună femeile, le sfătuiesc psihologii argentinieni, avertizându-le să fie atente să-şi asigure următoarele calităţi:

miercuri, 27 martie 2013

Ce să facem să ne simţim mai bine



Magneziul face parte din elementele minerale indispensabile pentru buna funcţionare a organismului.
Din punct de vedere a clasificării biologice, este un macroelement, adică reprezintă mai mult de 5 grame pentru un om de 70 kilograme.

duminică, 24 martie 2013

Cum ne putem vindeca după un eşec în dragoste



Un eşec în dragoste le costă 568,70 de euro pe femei, potrivit unui studiu recent realizat de Codespromotion.fr, care arată că o franţuzoaică din două se  lasă tentată de un relooking (schimbare de look), după o ruptură.

sâmbătă, 23 martie 2013

Austriecilor le plac manelele


Cotidianul austriac Heute a postat următorul articol pe site-ul oficial heute.at: Acest cântec are toate şansele să devină hitul verii anului 2012. Acest cântec este Dalibomba, iar cântăreţul care interpretează melodia este Sandu Ciorba.

În articol, videoclipul melodiei care se pare că a făcut mare vâlvă în Austria este descris în felul următor: „

vineri, 22 martie 2013

Hai să ne distrăm!





Aţi mai văzut un câine care să îi ştie de frică unei pisici? Dacă nu, aruncaţi o privire aici.
Vizionare plăcută!

joi, 21 martie 2013

Miracolul bananelor



Potrivit Lifehacker", unele studii ştiinţifice au demonstrat că bananele sunt adevărate miracole. În caz de supradoză de cafeină, care împiedică echilibrul de calciu şi potasiu, provocând crampe musculare şi alte efecte indezirabile, există un remediu minune. Se poate consuma o banană, bogată în potasiu, însoţită cu un pahar de lapte şi o bucată de brânză pentru a readuce nivelul de calciu la normal.

miercuri, 20 martie 2013

Hai să ne distrăm!



Bă! io sunt vedetă internaţională deja!  Să nu îndrăzneşti să mă detronezi!
Fată, sunt mai simpatic decât tine, n-ai ce să-mi faci! Toată planeta mă adoră!

La o lună după ce mâţa morocănoasă a devenit vedetă mondială, iată că un broscoi morocănos a cucerit recent întreaga lume, ne informează ziarul „The Sun”. Care vă place mai mult, pisica sau broscoiul? Scrieţi-ne la comentarii sau pe Facebook! Mulţumim!

sâmbătă, 16 martie 2013

Secretele reuşitei în carieră


Psihoterapeuta franceză Valérie Colin-Simard
Psihoterapeuta franceză Valérie Colin-Simard, a publicat recent cartea "Masculin-Féminin, la grande réconciliation" (Éd. Albin Michel), potrivit "Le Figaro". Ea este de părere că intensificarea anxietăţii şi a temerii de eşec în ziua de atăzi provine din dezechilibrul profund dintre valorile feminine şi cele masculine, aşa cuum sunt trăite la nivel individual.

vineri, 15 martie 2013

Lipsa de somn le afectează mai mult pe femei



Un nou studiu atestă că femeile sunt mai sensibile când vine vorba de somn. Lipsa de somn este mai puţin tolerată de femei decât de bărbaţi. După o noapte scurtă, ele sunt mai morocănoase, mai deprimate şi mai ostile. Studiul realizat de Universitatea Duke din Carolina de Nord, SUA, a demonstrat că femeile suferă mai mult mental şi fizic din cauza lipsei de somn. Ba chiar se confruntă cu probleme multiple de sănătate din cauza lipsei de somn, cum ar fi depresii.

joi, 14 martie 2013

Hai să ne distrăm!

Brrr! Frăţicule! Încep Babele pe stil vechi, să te ţii acuma frig! Surioară, să mă încălzeşti şi pe mine!

miercuri, 13 martie 2013

Te potriveşti cu iubitul? Te potriveşti cu iubita? Citeşte ca să afli!



Mai întâi să stabilim care sunt zodiile în funcţie de semnul lor : Berbecul, Leul şi Săgetătorul sunt de Foc, Vărsătorul, Gemenii şi Balanţa sunt de Aer, Taurul, Fecioara şi Capricornul, de Pământ, Peştii, Racul, şi Scorpionul, de Apă.
Şi acum să vedem compatibilităţile dintre zodii.

marți, 12 martie 2013

Hai să ne distrăm!



Şi-a lăsat soţul pentru cei 19 şobolănei ai ei. 
Chantal Banks din SUA a  colecţionat  animăluţele de la vârsta de 16 ani..

luni, 11 martie 2013

Bona Sforza, prietena Roxelanei, sau Hürrem, favorita lui Suleyman Magnificul



Născută la 2 februarie 1494, Bona Sforza a fost o membră a puternicei case milaneze Sforza. In 1518, ea a devenit a doua soţie a lui Sigismund I cel Bătrân, regele Polonia şi mare duce al Lituaniei, devenind regina Poloniei şi Mare Ducesă a Lituaniei. Vintilă Corbul scrie în romanul "Soliman şi Roxelana"că Bona a fost apropiată de Roxelana, înainte ca aceasta să fie vândută sultanului Suleyman Magnificul.

sâmbătă, 9 martie 2013

Sunt şi plăceri pe care banii nu le pot cumpăra

Se spune că dragostea nu poate cumpăra fericirea. Dar sunt lucruri pe care nici banii nu le pot cumpăra. Iată-le: să îmbrăţişezi pe cineva drag care e departe, să fii îmbrăţişat cu dragoste adevărată de persoana care îţi place cel mai mult, dar ea nu te place, să râzi pe săturate tot timpul, să auzi ce se spune despre tine tot timpul, să fii frumos sau frumoasă, să dormi lână o persoană pe care o doreşti, iar ea nu te doreşte, dacă aceasta este bogată..

joi, 7 martie 2013

Trucuri pentru a avea siluetă de vis



A avea un corp slab şi tonifiat nu este numai o problemă de estetică, ci un ajutor pentru menţinerea sănătăţii, prevenirea unor boli, cum ar fi diabetul sau hipertensiunea.

miercuri, 6 martie 2013

Ce soluţie putem găsi simplu împotriva durerilor de cap



Eliberând endorfine în creier, analgezice naturale, orgasmul ar permite vindecarea migrenei, potrivit unui studiu recent, realizat de cercetătorii germani de la universitatea din Münster. Raporturile sexuale ar fi bune împotriva durerilor de cap. Informaţia circula de mai multă vreme în rândul sexologilor, scrie „Le Figaro”. Fiindcă orgasmul însoţeşte o eliberare de endorfine, morfina naturală a creierului. Soluţia este viabilă pentru două persoane din trei. Un caz din trei s-a confruntat, dimpotrivă, cu o intensificare a migrenei. Este îndeosebi cazul cefaleei orgasmice, care survine la unele persoane şi durează mai multe ore. Cercetătorii coreeni au arătat că este cauzată de un spasm al arterelor creierului, putând fi tratată cu un vasodilatator.


marți, 5 martie 2013

luni, 4 martie 2013

Să cumpărăm sau nu copiilor pastă de dinţi cu fluor ?


Potrivit Huffington Post”, care citează un studiu de la Harvard, fluorul ar reduce coeficientul de inteligenţă al copiilor. Studiul a fost realizat de doctorul Joseph Mercola, specializat în medicină alternativă. Site-ul fracenez Yahoo.fr crede însă că medicul ar induce în eroare cititorii, fiindcă studiul său a fost publicat pe un site care face publicitate la vânzarea pastelor de dinţi fără fluor. Dar autoarea franceză zice că nu e totuşi o partizană înverşunată a fluorului. Ideea de a adăuga fluor în apa potabilă a apărut în urma unor studii din anii 1930, care au arătat indubitabil : copiii care trăiesc în locuri în care fluorul e prezent în mod natural în apa de băut (datorită rocilor subterane) au mai puţine carii decât ceilalţi.

sâmbătă, 2 martie 2013

Skoleboller - chifle şcolăreşti norvegiene

Chiflele norvegiene Skoleboller sunt foarte gustoase şi vă pot îndulci ziua oricând

Reteta o puteti găsi la rubrica noastră Superreţete

DJ Baauer a cucerit lumea cu “Harlem Shake”



În luna iunie, anul trecut, DJ Baauer, din Brooklyn, un tânăr aproape necunoscut, a lansat piesa “Harlem Shake”. Lansarea a făcut-o pe un site gratuit fără niciun tam-tam. La începutul lunii februarie, cântecul a devenit viral, un fenomen de masă care “bate“ hitul “Gangnam Style“, al cântăreţului sud-coreean Psy. 

vineri, 1 martie 2013

Hai să ne distrăm!

"Băi, fetelor, a venit 1 martie! Luaţi-mă şi pe mine la plimbare!" "Băiete, te-am lua, dar nu dai şi tu un mărţişor?"... "Eu, eu sunt motănel bulgar, la noi, fetele dau mărţişoare la băieţi!" 
 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets