Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 23 aprilie 2014

Acestea sunt şase trucuri pentru a nu mai avea tendinţa de a amâna unele activităţi

Trebuia să faci curăţenie în weekendul acesta? Ai mustrări de conştiinţă pentru că nu ai răspuns încă la u mail important de la locul de muncă? 

Dacă da să ştii că nu eşti singurul într-o astfel de situaţie. În ziua de azi, din ce în ce mai multe
persoane au tendinţa de a amâna unele activităţi pentru care avem deja un deadline stabilit. De câte ori ni se întâmplă să lăsăm totul pe ultima sută de metri şi să ne panicăm serios că nu vom realiza unele sarcini sau activităţi importante. Acestea sunt cele mai bune şase trucuri pentru a nu mai amâna lucrurile.
1.      Recompensaţi-vă
Pentru a realiza o sarcină plictisitoare la locul de muncă trebuie să găsiţi o metodă de a vă recompensa fie că este vorba de o cină inedită care vă aşteaptă acasă sau o pauză de cafea cu colegii de muncă.
2. Împărţiţi-vă sarcinile
În cazul în care aveţi o sarcină complexă de rezolvat încercaţi să o împărţiţi în alte sarcini mai mici. Aceasta este o bună metodă pentru a vă păstra motivaţi şi pentru a nu vă plictisi.â
3. Faceţi pauze
Încercaţi să faceţi pauze atunci când simţiţi că nu mai puteţi. Nivelul nostru de concentrare scade de regulă după 100 de minute.
4. Ignoraţi Facebookul
În ziua de azi este foarte uşor să evadăm în acest mediu amuzant care ne atrage atenţia deseori. Nu faceţi această greşeală pentru că veţi pierde timp preţios. Stabiliţi-vă o recompensă pe care o veţi primi dacă nu veţi intra pe Facebook.
5. Împărţiţi-vă timpul în mod eficient
Majoritatea oamenilor se concentrează mai bine dimineaţa, în acest moment al zilei fiind cei mai eficienţi. Tocmai de aceea este de recomandat să începeţi cu sarcinile mai dificile înainte de a obosi. Dacă vă simţiţi mai concentraţi seara atunci faceţi invers.
6. Începeţi cu lucrurile dificile
Pentru a atinge eficienţa maximă, încercaţi să rezolvaţi mai întâi sarcinile cele mai dificile, deoarece cele mai simple se rezolvă imediat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets