Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 7 aprilie 2014

Doi reprezentanţi români la Dansez pentru Tine din Germania

România are doi reprezentanţi la concursul Let’s Dance Deutschland (Echivalentul Dansez pentru tine), şi anume pe Oana Nechiti şi pe Marius Iepure.
Oana Nechiti şi Alexander Leipold
Oana Nechiti este o dansatoare care a trăit în România până în anul 2011. De la vârsta de 14 ani,
Oana a fost o membră a echipei naţionale de dans a României cu care a ajuns în fiecare an în finală la secţiunea de dansuri latino. În anii 2003, 2007 şi 2008 a reprezentat Romînia la campionatele mondiale de dans. Din anul 2009, aceasta a dansat cu actualul partener de viaţă, Erich Klann. În anul 2010, perechea formată din cei doi a ocupat locul 3 la Campionatul de dans din landul  Nordrhein-Westfalen şi locul 4 la Campionatul Mondial din Olanda. În anul 2011 s-a decis să părăsească definitiv România şi să se mute la Paderborn. În anul 2012 a devenit mamă. Oana şi Erich lucrează în prezent pentru trei cluburi de dans din Kassel, Warburg şi Paderborn. Oana a devenit cunoscută publicului larg german datorită participării la concursul Let’s Dance la ediţia din 2013 alături de partenerul ei de dans, Jürgen Milski. Perechea a ocupat în final locul şase. Anul acesta, Oana îl are drept partener de dans pe Alexander Leipold.
Marius Iepure, cel de-al doilea reprezentant al ţării noastre, s-a născut la Satu Mare. Acesta este un dansator profesionist de la 12 ani. La vârsta de 19 ani a părăsit România şi s-a stabilit la Nürnberg.
Cindy Berger şi Marius Iepure
 Marius dansează în prezent pentru clubul de dans Rot-Gold Casino Nürnberg alături de Otlile Mabuse. La ediţia din acest an a concursului Let’s Dance, Marius a avut-o drept parteneră pe Cindy Berger. Din nefericire, cei doi nu au rămas în concurs după cea mai recentă rundă.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets