Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 13 mai 2014

Asta trebuie să consumaţi pentru a accelera arderea grăsimilor

Medicul dietetician suedez Maria Falk afirmă că pentru un bun metabolism este nevoie de un adevărat combustibil pentru a arde grăsimile.
Acest combustibil trebuie să constea din carbohidraţi şi grăsime, dar este nevoie şi de vitamine şi
minerale. Aceasta explică faptul că arderea de grăsimi scade dacă nu mâncăm destulă grăsime.
Chiar dacă modul de procesare a grăsimii este diferit pentru fiecare individ în parte, orice organism indiferent de vârstă poate învăţa să folosească grăsimea mai des drept sursă de denergie. Secretul este activitatea fizică.
O persoană care nu face mişcare arde mai mulţi carbohidraţi decât grăsime deoarece această formă de energie este cea mai uşor de accesat. Dacă fecem mişcare în mod regulat, atunci organismul este stimulat să ardă grăsime. Cei care fac foarte multă mişcare au o ardere a grăsimii mai puternică chiar şi atunci când se relaxează. Respectarea meselor şi variarea felurilor de mâncare este de asemenea un bun mod de a determina organismul să păstreze o ardere a grăsimilor stabilă.
Metabolisul este definit drept totalitatea reacţiilor biochimice care au loc în mod regulat în organsim. Toate reacţiile se influenţează reciproc şi sunt reglate în funcţie de mâncarea pe care o consumăm.
Asta trebuie consumat pentru o ardere a grăsimillor eficientă:
1. Peşte
Peştele conţine acizi graşi de tip omega-3 pe care organismul nostru nu îi poate produce de unul singur. Aceştia sunt deosebit de importanţi pentru noi deoarece ajută la procesul de ardere a grăsimilor.
Somonul, macroul şi păstrăvul sunt nişte exemple bune de peşti care conţin acizi graşi de tip omega-3.
 2. Kiwi
Micuţul fruct păros este o adevărată bombă de vitamina c, fiind singurul fruct care vă poate conferi doza zilnică necesară de vitamina C. Cercetătorii de la universitatea de stat din Arizona au putut constata acum câţiva ani că cei care consumă doza zilnică necesară de vitamina C obţin cu 30 la sută mai multă energie în urma exerciţiilor fizice decât cei care consumă prea puţină vitamină C.
 3. Ouăle
Kolinul este un aminoacid înrudit cu vitamina B care este necesar pentru memorie şi pentru obţinerea de energie din grăsime. Gălbenuşul este una dintre cele mai bogate surse de kolin. Un studiu american a demonstrat că koleinul îi poate ajuta pe cei care suferă de supraponderabilitate să slăbească.
 4. Soia
Sistemul nostru digestiv are mai mult de lucru atunci când are de-a face cu alimente bogate în proteine. Comparată cu grăsimea şi carbohidraţii, proteina este cea care solicită cel mai mult organismul pentru a putea fi descompusă. Carnea conţine fără îndoială multe proteine, dar şi multă grăsime. Proteina pură se găseşte în schimb în boabele de soia, care conţin o cantitate redusă de grăsime.
5. Uleiul de măsline
În uleiul de măsline se găseşte grăsime care poate stimula arderea de grăsimi în organism la fel ca şi grăsimea întâlnită la peşte. Pe lângă aceasta, un studiu suedez indică faptul că grpsimea din uleiul de măsline poate evita depunerea de grăsime pe ficat.
6. Scorţişoara
Câteva grame de scorţişoară pe zi păstrează glicemia la un nivel stabil, asta indică un studiu realizat de către suedezi acum câţiva ani. Scorţişoara creşte efectul insulinei din organsim, iar cu cât este secretată mai puţină insulină, cu atât mai puţină grăsime este preluată de către celulele noastre grase.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets