Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 20 iunie 2014

Cum să vă deschideţi culoarea părului în mod natural


Aţi observat că, după ce vă întoarceţi de la plajă, pielea dumneavoastră este mai închisă şi părul de culoare mai deschisă. În afară de soare, mai sunt şi alte mijloace naturale care fac ca părul să se decoloreze. Astfel, nu veţi mai folosi vopsele de păr, dintre care unele sunt cancerigene. Iată cu ce puteţi să le înlocuiţi:
 
1. Lămâia- este cel mai des folosită
, însă e cel mai puţin recomandată. Se amestecă 2 linguri de suc de lămâie, o lingură de oţet şi jumătate de cană de apă. Se aplică amestecul pe păr şi se lasă să se usuce la soare timp de o jumătate de oră. Apoi spălaţi-vă bine părul. Atenţie, lămâia poate să usuce părul. Aşa că nu uitaţi de balsam.
2. Miere- este o metodă mai bună.
Amestecaţi două linguri de balsam cu două linguri de miere şi aplicaţi amestecul pe păr. Lăsaţi-l o jumătate de oră după care spălaţi părul. Puteţi să faceţi tratamentul de două ori pe săptămână până obţineţi rezultatul dorit.
3. Muşeţelul- este cel mai recomandat.
Preparaţi o cană de ceai, lăsaţi să se răcească şi puneţi-l într-o sticlă cu pulverizator. Pulverizaţi-l pe păr şi lăsaţi să se usuce la soare. Spălaţi părul şi folosiţi balsam cum faceţi de obicei. Faceţi mai întâi un test ca şi la vopseaua de păr.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets