Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 2 octombrie 2014

Reţeta unei siluete de invidiat

Antrenoarea americană de frumuseţe şi sănătate, Jolene Hart a fost redactor la publicaţii precum Instyle sau People Magazine.
 Aceasta afirmă că după ce a început să mănânce alimente proaspete neprelucrate, pielea sa
parcă a primit o nouă viaţă.
În cartea sa, ”Eat pretty: nutrition for beauty, inside and out”, aceasta dă sfaturi celor care suferă de probleme asemănătoare legate de aspectul fizic. Jolene spune că mâncarea joacă un rol foarte important pentru aspectul nostru fizic şi că mulţi nu ştiu cât de bine ar putea să arate dacă ar mânca corect.
Aşa trebuie să arate alimentaţia la cele trei mese ale zilei:
Micul dejun: Începeţi-vă ziua cu o pahar de apă caldă cu lămâie presată la rece. Astfel, vă detoxifiaţi organismul şi vă ajută la digestie. Mâncaţi proteine şi legume proaspete. Un suc din seminţe de cânepă şi legume sau o omletă preparată din ouă ecologice vă conferă energie şi menţine glicemia la un nivel stabil la începutul zilei. Nu uitaţi să mestecaţi mâncarea în mod regulat. Mestecatul ajută organismul să asimileze substanţele nutritive mai bine.
Prânz şi cină: Cimbinaţi consumul de proteine şi de multe legume proaspete. Somonul cu quinoa sau hrişca vă conferă doza optimă de proteine.
Asta trebuie să faceţi în cazul în care aveţi:
Unghii fragile
Biotina se găseşte printre altele în sfecla roşie şi în migdale. Această substanţă ajută organismul să asimileze acizii graşi pe care îi consumăm prin mâncare, contribuind la nişte unghii mai puţin fragile şi mai flexibile. Proteinele din somon şi quinoa şi grăsimile sănătoase din fructul de avocado sau uleiul de cocos sunt de asemenea bune pentru a avea nişte unghii mai rezistente şi mai flexibile.
Riduri
Ridurile, mai ales cele care apar de la vârste fragede pot fi combătute prin consumul de antioxidanţi şi de grăsimi sănătoase. Mâncaţi legume, fructe, nuci şi sardine.
Inflamaţiile din organism duc la tot felul de probleme de frumuseţe precum riduri, iritaţii şi coşuri. Astfel, luaţi o dietă atiinflamatoare bazată pe mâncare proaspătă, neprelucrată cum ar fi legumele, cerealele fără gluten şi proteinele pure.
Piele arsă de soare
Vitamina C ne protejează de arsuri şi are funcţia de regenerare a pielii favorizând creşterea cantităţii de colagen. Recomandat ar fi consumul de mâncare bogată în vitamina C care să conţină şi licopen, un puternic antioxidant care protejează pielea de radiaţiile solare. Astfel de alimente sunt fructe precum roşiile, papaya sau greful.
Acnee
Alimentele bogate în vitamina A sunt eficiente împotriva acneei. Vitamina A împiedică producţia de sebum din piele şi favorizează reînnoirea celulelor. Astfel de alimente sunt spanac, varză verde şi bostănel.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets