Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 22 decembrie 2014

A murit Udo Jürgens, unul dintre cei mai importanţi cântăreţi din spaţiul vorbitor de limbă germană

Duminica trecută, artistul şi cântăreţul de origine austriacă, Udo Jürgens, a murit neaşteptat îm timp ce se plimba în Elveţia. 
Pe data de 7 decembrie, Udo a avut ultimul său concert în cadrul turului său "Mitten im
Leben" care a avut loc la Zürich fiind aplaudat de către mii de fani.
Udo Jürgens, născut pe data de 30 septembrie 1934 la Klagenfurt, Austria, a fost un compozitor, pianist şi cântăreţ de origine austriacă. Pe lângă cetăţenia austriacă, aceasta mai avea şi cetăţenie elveţiană. Udo a fost unul dintre cei mai însemnaţi artişti şi cântăreţi din spaţiul vorbitor de limbă germană, reuşind să vândă peste 100 de milioane de albume. În ceea ce priveşte genul muzical, acesta alternează între şlagăre şi muzică pop. Cântăreţul a fost primul austriac care a câştigat vreodată concursul european Eurovizion în anul 1966, pe atunci concursul numindu-se Grand Prix Eurovision de la Chanson.
Pe data de 30 septembrie, Udo şi-a serbat pentru a 80-a oară ziua de sa de naştere. Cu această ocazie, austriacul a vorbit liber despre viziunea sa despre viaţă, ce însemnă pentru el fericirea, despre muzica sa, despre ţara sa natală şi despre planurile sale de viitor.
Fanii i-au depus flori în faţa locuinţei sale din Gottlieben.

În ceea ce priveşte muzica sa, Udo a declarat că a făcut în continuu experimente. A încercat mereu să inoveze, însă atunci când a mers prea departe a eşuat, ajungând la concluzia că stilul său muzical inclinfundabil a fost cel care i-a dat curaj şi la făcut să aibă succes.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets