Un produs Blogger.

likeboxpopup

sâmbătă, 6 decembrie 2014

Cum să aveți un păr frumos iarna

    Dacă nu vreți să înghețați iarna aceasta, vă puneți o căciulă în cap, însă din păcate acest lucru nu este bun pentru frizură. Lâna aspră ne poate afecta aspectul părului. Căciulile,
aerul închis și feonurile fac ca părul nostru să se încarce static. Frecarea continuă cu căciulile de lână și fularele groase contribuie și ele la acest lucru. Asta trebuie să faceți ca să vă protejați părul iarna:
1) Îngrijiți-vă părul intensiv
  Mai ales părul proaspăt spălat se încarcă static din cauza aerului uscat de feon. Ca să vă protejați părul este indicat să vă înveliți capul cu o pungă de plastic sau cu un prosop călduț. Prin căldură, părul dumneavoastră preia umezeala mai bine și nu are de suferit într-un mediu cu un aer închis.
2)  Mergeți la plafar
Spălați-vă părul cu o soluție home-made: ceai verde cu două linguri de ceai de mușețel. Lăsați soluția la răcit și aplicați-o pe păr. Astfel, veți avea din nou un păr strălucitor.
3) Folosiți apă călduță
Să nu vă spălați părul cu apă fierbinte fiindcă apa fierbinte sustrage grăsime suplimentară și astfel, părul va avea un aspect rigid
4) Investiți în lenjerie de pat
Achiziționați-vă lenjerie de pat din mătase sau satin. Aceste materiale nu afectează părul la fel de mult ca și materialele din bumbac.
5) Aerisiți-vă constant camera și folosiți uleiuri eterice pentru un miros plăcut

Posted via Blogaway

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets