Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 16 ianuarie 2015

Ce filme vom putea vedea în 2015



Marile studiouri de la Hollywood au cheltuit 1,738 miliarde de dolari pentru surprizele cinematografice din acest an
Iubitorii de filme au parte numai de surprize plăcute în acest an. Ei vor putea să urmărească nu mai puţin de patru filme din serii care s-au bucurat de un succes uriaş până acum: ”Star Wars”, ”Terminator”, “Mission: Impossible” şi “Jurassic Park”. Cu acest prilej se vor reîntâlni cu actorii preferaţi, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger şi Tom Cruise.
Nu vor lipsi îndrăgite filme de acţiune, cum ar fi “Taken 3”, în care îl vor putea revedea pe Liam Neeson, sau “Mad Max: Fury Road”, în care vor redescoperi ce ar putea să însemne dezastrul Apocalipsei. Nu lipsesc nici filmele SF, cum ar fi “The Martian” şi “Pixels” şi nici întâmplările şocante din trecut, precum “In the Heart of the Sea”.

1.”Star Wars: The Force Awakens”, regizat de J. J. Abrams. În distribuţie: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Peter Mayhew. Acţiunea se petrece la circa 30 de ani după evenimentele petrecute în “Întoarcerea lui Jedi”, Star Wars: Episodul VI”. Filmul este realizat de Walt Disney Studios Motion Pictures şi va fi lansat la 18 decembrie. Buget: 200 de milioane de dolari.

2. “The Martian”, regizat de Ridley Scott, avându-i în distribuţie pe: Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara. Astronautul NASA Mark Watney (Damon) este abandonat pe Planeta Roşie după ce echipajul este forţat să evacueze locul în care se aflau cu naveta spaţială. El trebuie să supravieţuiască până ce misiunea Ares 4 mission urma să revină pe Marte patru ani mai târziu. Filmul este produs de Twentieth Century Fox Film Corporation şi va fi lansat la 25 Noiembrie. Buget: 125 de milioane dolari

3. “Terminator Genisys”, regizat de Alan Taylor. În distribuţie: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney. Acţiunea se petrece în 2029, când liderul rezistenţei, John Connor (Clarke), îşi continuă lupta împotriva supremaţiei roboţilor. Connor îl trimite pe locotenentul său de încredere, Kyle Reese (Courtney), înapoi în timp să salveze viaţa mamei sale şi să-şi asigure propria existenţă. Filmul este produs de Paramount Pictures şi va fi lansat la 1 iulie. Buget: 170 de milioane de dolari.

4. “Taken 3”, regizat de Olivier Megaton, avându-i în distribuţie pe: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke 
Janssen, Forest Whitaker. Fostul agent CIA Bryan Mills (Neeson) este acuzat de uciderea fără scrupule a fostei sale soţii, Lenore (Janssen). Acuzat de crimă, fuge şi îşi foloseşte priceperea de a-i găsi pe adevăraţii vinovaţi şi a-şi proteja fiica. Filmul este produs de 20th Century Fox şi a fost lansat la 9 ianuarie. Buget: 48 de milioane de dolari.

5. “Mad Max: Fury Road”, regizat de George Miller, avându-i în distribuţie pe: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne. Povestea post-apocaliptică se petrece într-un deşert dezolant, unde omenirea este nebună, luptând pentru necesităţile vieţii. Max (Hardy) o întâlneşte pe Furiosa (Theron), o femeie care se chinuie să traverseze deşertul negru pentru a ajunge pe meleagurile copilăriei. Filmul va fi lansat de Warner Bros la 15 mai. Buget: 150 de milioane de dolari.

7. “Pixels”, regizat de Chris Columbus, avându-i în distribuţie pe Kevin James, Josh Gad, Peter Dinklage. Când interpretează greşit un joc din anii 80 drept o declaraţie de război împotriva lor, extratereştrii atacă New York-ul. Un grup de experţi în jocuri video sunt recrutaţi de guvern pentru a ajuta lupta împotriva ameninţării. Filmul va fi lansat la 24 iulie de către Columbia Pictures. Buget: 100 milioane dolari.

8. “In the Heart of the Sea”, este regizat de Ron Howard şi îi are în distribuţie pe: Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Tom Hollander. Filmul este inspirat dintr-o întâmplare petrecută în 1820, când balenierul Essex este scufundat de balena pe care o vâna şi echipajul trece prin peripeţii incredibile timp de 90 de zile pe mare. Incidentul a inspirat celebrul roman al lui Herman Melville, din 1851, “Moby-Dick”. Filmul este produs de Warner Bros. şi va fi lansat la 11 martie. Buget: 100 de milioane dolari.

9. “Mission: Impossible 5”, regizat de Christopher McQuarrie, avându-i în distribuţie pe: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg. Al cincilea film din seria “Mission: Impossible” îl are din nou pe Tom Cruise în rolul Ethan Hunt. Va fi lansat la 25 decembrie de Paramount Pictures. Buget: 145 de milioane de dolari.

10. “Jurassic World” este regizat de Colin Trevorrow şi îi are în distribuţie pe: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio. La 22 de ani de la evenimentele “Jurassic Park”, pe Isla Nublar se află un parc tematic cu dinozauri, Jurassic World. Cercetătorii parcului creează un dinozaur genetic modificat pentru a creşte numărul vizitatorilor, experiment care dă greş în mod oribil. Filmul va fi lansat de Universal Pictures la 12 iunie. Buget: 150 de milioane dolari.

11. “Furious 7”, regizat de James Wan, avându-i în distribuţie pe: Vin Diesel, Jason Statham, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez. Deckard Shaw (Statham) caută să se răzbune împotriva lui Dominic Toretto (Diesel) şi a echipei lui pentru moartea fratelui său.  Filmul va fi lansat la 3 aprilie de către Universal Pictures. Buget: 250 de milioane de dolari.

12. “London Has Fallen”, în regia lui Babak Najafi, îi are în distribuţie pe: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman. Aflat la Londra la funeraliile premierului, agentul Mike Banning (Butler), de la U.S. Secret Service, descoperă că se punea la cale asasinarea tuturor liderilor lumii prezenţi la înmormântare. Filmul este realizat de Focus Features şi urmează să fie lansat la 2 octombrie. Buget: 150 de milioane

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets