Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 27 martie 2015

Aceste lucruri nu le știați despre bere

Berea dumneavoastră nu are gust bun cu toate că tocmai ați cumpărat-o. 
Asta nu trebuie neapărat să însemne că nu a fost fabricată cum trebuie ci a fost expusă la
lumină. Cumpărați mai bine bere blondă la sticlă întunecată la culoare și păstrați berea într-un loc întunecat.
Data viitoare când veți bea bere în loc de cafea probabil că o să vă mulțumiți pentru asta. Cercetătorii au descoperit că alcoolul poate să-ți prelungească durata de viață. Cu toate acestea, este foarte important să consumați alcool cu măsură.
Berea este fabricată din hamei, iar hameiul este înrudit cu cannabisul. Dacă acest lucru este bun sau rău nu se poate spune cu exactitate.
Știați că pe vremea faraonilor din Egipt, muncitorii erau plătiți cu bere? Potrivit cercetătorilor, muncitorii faraonilor puteau primi până la patru litri de bere pe zi.
Cea mai veche rețetă de bere are mai mult de 4000 de ani și se crede că provine de la sumerienii din fosta Mesopotamie.
Potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie de către Discover Magazine, peste 93 000 de litri de bere sunt irosiți anual de către persoanele cu barbă, cărora le curge berea pe barbă.
Există în jur de 400 de sortimente diferite de beri. Belgia este țara care are cele mai multe mărci individuale. Câte beri ați consumat până acum? Probabil că ar fi cazul să vă notați toate sortimentele de beri consummate.
În vechiul imperiu Incaș a luat naștere o rețetă controversată de bere. Berarii mestecau mălaiul până lua o anumită consistență și, după accea puneau totul într-un castron și scuipau în el. Acesta trebuia să stea câeva săptămâni la dospit. După aceea, conținutul era dat prin strecurătoare și amestecat. Astfel lua naștere berea cu mălai și puțină saliva.

Cea mai tare bere este Brewmeisters Snake Venom, care are o concentrație de alcool de 67,5 %. Sticla are și o etichetă de avertizare pe care scrie că băutura trebuie consumată doar în cantități mici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets