Un produs Blogger.

likeboxpopup

sâmbătă, 7 martie 2015

Ce trebuie să ştim despre grepfrut şi cât este de important



Un suc de grepfrut la micul dejun ne asigură că vom fi în formă întreaga zi. Se spune că grefrutul pe care îl găsim la tot pasul ar fi de fapt un pomelo, un fruct hibrid între grepfrut şi portocală.
Adevăratul grepfrut este mai mare şi creşte în Vietnam, Thailanda şi Malaysia. Dar atât grefrutul, cât şi pomelo conţin vitamine, oligoelemente şi minerale importante. O jumătate de pomelo furnizează trei sferturi din aportul de vitamina C recomandat pentru un adult. Pectina pe care o conţine are o acţiune anticolesterol, de aceea nu trebuie să lipsească nici o zi din alimentaţie. Pentru a alege corect un grepfrut, aveţi grijă să fie greu, fără pată, cu coaja netedă şi strălucitoare. Dacă doriţi să conţină mai puţin zahăr, alegeţi-l pe cel galben, nu pe cel roşu. Se poate păstra o săptămână la temperatura ambiantă şi trei săptămâni la frigider. Trebuie scoase mai înainte de a fi consumate. Atenţie! Grepfrutul poate creşte frecvenţa şi gravitatea efectelor nedorite la unele tratamente. Înainte de a le consuma, citiţi cu atenţie prospectul medicamentelor. Dacă mai aveţi nelămuriri, întrebaţi medicul sau farmacistul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets