Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 17 martie 2015

De la injectarea cu ulei de prăjit până la mărimea Z a bustului Cele mai ciudate operații estetice din lume



Vor să fie orice, dar nu naturali. Acești oameni au făcut cele mai ciudate operații estetice din lume.  

Mai mare, mai nebunesc, mai ciudat.
Modelul german Beshine nu numai că are cei mai mari sâni din lume, ci mai și câștigă bani serioși de pe urma lor. Nemțoaica de 31 de ani originară din Hamburg, care are mărimea impresionantă a bustului Z, câștigă bani din vânzarea de tricouri, postere și întâlnirile contra-cost cu fanii. Fanii plătesc până la 400 de dolari pentru o întâlnire cu blondina,care se numește Mayra Hills. Nici nu se pune problema că aceste câștiguri o fac să uite de durerile de spate pe care o să le aibă în curând.(puteţi să o vedeţi aici: http://www.beshine.com/)

O poveste de dimensiuni mai mici, dar nu mai puțin fatală este cea a lui Brian Zembic (47 de ani) care ca urmare a unui pariu a trebuit să-și planteze pună implanturi cu silicon de dimensiune 85 C pentru suma de 100 000 de dolari și să le păstreze timp de un an.

În următoarele 12 luni, a început să-i placă atât de mult noul bust încât nu numai că a câștigat pariul, ci chiar nu a mai vrut să scape de sâni. Și în prezent mai are Zembic silicon la nivelul pieptului. Datorită aparițiilor sale de la TV și articolelor din ziare, ar avea acum mai multe șanse la femei, potrivit acestuia. Zembic spune că ar avea un singur motiv să-și scoată implanturile, și anume atunci când fiica sa o să fie batjocorită pentru tatăl ei ciudat.(puteţi să-l vedeţi aici: https://www.youtube.com/watch?v=NOZpsqCW0Z0)

Pentru fostul fotomodel corean Hang Mioku (50 de ani), operațiile estetice i-au distrus viața. Fosta frumusețe devenise la vârsta de 28 de ani obsedată după operații estetice, până ce medicii i-au refuzat alte intervenții chirurgicale. Mioku și-a injectat după aceea ulei de prăjit în piele, ca să-și facă pielea fină şi catifelată. Faţa ei i s-a umflat rău de tot și  medicii nu au mai putut să o ajute. Aceasta a beneficiat de o donație potrivit unui post de televiziune corean, însă medicii nu au mai putut să-i salveze fața.(puteţi s-o vedeţi aici: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2320679/Korean-woman-Hang-Mioku-injects-COOKING-OIL-face-refused-plastic-surgery.html)

Mult mai bizar este cazul muzicianului britanic Genesis  P-orridge și a soției sale Jaye care a murit în 2007. Încă din a zecea zi de după căsătorie, şi-au spus că sunt mai mult decât suflete pereche şi au vrut să ajungă să arate la fel. După mai multe operații estetice, Genesis a devenit din ce în ce mai mult soția soției sale. Implanturi mamare, o corectură a nasului, o operație de liposucție și alte operații i-au făcut să arate precum gemenii. În anul 2007, Jaye a murit de cancer de stomac. Fizicul ei, însă, i-a rămas lui. (puteţi să-i vedeţi aici: http://latimesblogs.latimes.com/movies/2012/04/ballad-of-genesis-and-lady-jaye-film-plastic-surgery-merge-identity-movie-psychic-tv.html)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets