Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 4 iunie 2015

Top 10 alimente care ne slăbesc


Este inutil să testăm toate regimurile pentru a pierde câţiva centimetri din talie.
Pentru a slăbi câteva kilograme, fără a renunţa la pătrăţica de ciocolată,
unele fructe şi legume sunt aliaţi preţioşi. Modul lor de acţiune : păcălesc foamea, accelerează metabolismul, permit arderea grăsimilor şi eliminarea lor. Iată cele care sunt ; 1- Dovlecelul. Are puţine calorii (circa 13 kcal pentru 100 g), e bogat în potasiu. Datorită conţinutului mic de sodiu, este un aliment diuretic prin excelenţă. Alt atu : pentru a fi digerat, necesită o importantă cheltuială de energie. A se consuma crud, copt, cum doriţi.
2- Vânăta.Are capacitatea de a absorbi grăsimea când e gătită. Bogată în pectină, captează grăsimea şi o elimină. A se consuma fără moderaţie.
3- Varza. Este un aliment cu calorii negative. Consumaţi mai multă energie mâncând-o decât aportul pe care vi-l aduce. Arde grăsimile şi acţionează ca diuretic. A se consuma în toate zilele la prânz şi cină. 
4- Ţelină. Are puţine calorii, permite lupta împotriva reţinerii de apă, pielii de portocală şi celulitei. Antioxidant puternic, favorizează eliminarea toxinelor, captează grăsimile şi ameliorează tranzitul intestinal. De consumat crudă de 3-4 ori pe săptămână.  
5- Ananas. Bogat în fibre, conţine bromelină, o enzimă cu efect diuretic şi anticelulitic, care favorizează eliminarea grăsimilor. A se consuma de 4-5 ori pe săptămână.
6- Lămâia. Plină de fibre şi vitamina C, are pectine care acţionează tăind pofta de mâncare şi prelungeşte senzaţia de saţietate. Stimulează digestia şi dezintoxică, arde grăsimile. Se consumă ca suc în fiecare dimineaţă după trezire.
7- Căpşuna. Este una din fructele cele mai eficace fiindcă este foarte diuretică. Favorizează eliminarea grăsimii şi pierderea de greutate. Să se consume fără moderaţie.
8- Pătrunjelul. Multe cocktailuri detoxifiante sunt realizate pe bază de pătrunjel. Pătrunjelul reglează apetitul, limitând aportul de grăsimi.
9- Scorţişoara. Face obiectul studiilor ştiinţifice dovedindu-şi eficacitatea la reducerea zahărului din sânge. Ori zahărul consumat în prea mare cantitate se transformă în grăsime. Scorţişoara captează grăsimile. Scorţişoara poate de asemenea să substituie zahărul în deserturi.
10- Fulgii de ovăz. Este cereala cea mai eficace asupra siluetei. Fibrele pe care le conţin au o dublă acţiune : ameliorează tranzitul şi captează grăsimea. A se consuma fără moderaţie, ca de exemplu cu iaurt.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets