Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 23 septembrie 2015

Ce trebuie să faceți ca să cuceriți o femeie?

Desigur că nu există o formulă secretă de top pentru a cuceri rapid o femeie, însă trebuie să știm ce anume este le atrage pe femei. 

Portalul german Erzogene Zonen ne învață ce anume trebuie să avem în vedere pentru a
cuceri ușor o femeie.
1)      Un fizic îngrijit
Încercați să vă păstrați un fizic în grijit. Femeile sunt atrase de bărbații cu un tonus muscular ușor vizibil. Nu ar strica să mai dați pe la sală. Ideea principală este următoarea: Chinuiți-vă corpul sau lipsa unei femei vă va chinui și mai mult.
2)      Gândiți pozitiv
Carisma cântărește foarte mult atunci când încercați să cuceriți o femeie. Purtați-vă natural și nu vă stresați. Dacă prin limbajul trupului dați dovadă cu sunteți relaxați atunci și femeia se va simți bine și totul va merge conform planului.
3)      Nu fiți plictisitor
Încercați să ieșiți în evidență într-un mod pozitiv prin ceva anume cum ar fi o pălărie cool, discutați cu ea despre absolut orice și încercați să o faceți să râdă cât mai mult.
4)      Fiți obraznic
Chiar dacă poate vi se pare lame, nu ar strica din când în când să-i faceți complimente femeii.  Femeilor le place să primească complimente numai să nu pară prea stupide și forțate. Un simplu “ești prea frumoasă ca să fii adevărată” își face treaba.
5)      Fiți sincer
Dacă vreți doar o aventură de-o noapte puteți ignora această secțiune. În general, femeile sunt atrase de persoanele sincere.
6)      Ascultați cu atenție femeia
Dacă vreți să faceți o impresie bună trebuie să demonstrați că sunteți și un bun ascultător. Concentrați-vă cât mai mult pe interesele femeii. Arătați că sunteți înțelegător spuneți-i că are dreptate.
7)      Fiți un pic macho
Nu este nici un secret că femeile sunt atrase de persoanele cool. Dacă aveți calități de actor încercați să vi pe puneți în evidență pentru a face o impresie cât mai bună. Scopul principal  este ca aceasta să se simtă bine în compania dumneavoastră.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets