Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 22 martie 2016

Un regim alimentar de două luni poate învinge diabetul



Medicii au descoperit că o dietă crash (adică o dietă cu puţine calorii) poate să suprime diabetul de tip 2. Pierderea în greutate poate învinge boala.
Un ghid bun împotriva diabetului
Chiar şi oamenii care suferă de diabet
de un deceniu pot să se vindece dacă îşi restricţionează regimul alimentar timp de două luni. Diabetul de tip 2 apare când corpul nu produce destulă insulină pentru a controla zahărul din sânge sau celulele nu reacţionează la aceasta. Boala e legată adesea de obezitate şi apare la vârsta mijlocie, ducând la riscuri de amputare, atacuri de cord şi pierderea vederii. Cercetătorii britanici cred că scoţând grăsimea din pancreas se permite ca producerea de insulină să revină la normal, eliminând cauzele bolii. Regimul de vindecare constă în consumarea a doar 700 de calorii pe zi. Un exemplu este Allan Tutty, un britanic de 57 de ani din Sunderland, care a ţinut o dietă crash timp de opt săptămâni şi a scăpat d diabetul de tip 2. Fusese diagnosticat în mai 2011 cu diabet. Chiar dacă nu se se simţea gras, era gras pe dinăuntru. I s-a făcut o scanare a ficatului şi se vedea grăsimea în jurul acestuia. A fost pus apoi pe o dietă de foarte puţine calorii, care a fost greu de îndurat la Crăciun şi Anul Nou, însă a fost decis să îl termine. A slăbit 16 kilograme şi pancreasul a început să lucreze normal.
Sursa:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3503734/Dieting-just-eight-weeks-reverse-diabetes-Experts-say-restricting-food-two-months-eradicate-disease.html#ixzz43

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets