Un produs Blogger.

likeboxpopup

miercuri, 3 august 2016

Cu ce trebuie înlocuită carnea pentru a trăi mai mult

Înlocuind carnea cu fasole, nuci și cereale ne ajută să trăim mai mult, potrivit unui studiu citat de “Daily Mail”.
Peștele e de preferat cărnii roșii
Cei care îşi iau proteinele mai degrabă din alimente vegetale decât din produse animale prezintă un risc mai scăzut de moarte prematură. Cel mai mare impact îl are evitarea cărnii roşii procesate, cum ar fi cârnaţii. Eliminarea şi celei mai mici cantităţi scade riscul cu 34%. Înlocuirea proteinelor din ouă cu proteine vegetale din orez, linte, pâine neagră şi alte vegetale scade riscul cu încă 19%. Cercetătorii de la
 Massachusetts General Hospital, SUA, au ajuns la aceste concluzii monitorizând 130.000 de persoane pe parcursul a trei decenii. Riscul de moarte permatură este cel mai mare la obezi, fumători şi băutori. Cercetătorii spun că de asemenea sunt în pericol oamenii pentru care carnea reprezintă sursa principală de proteine. “Cercetările noastre au demonstrat că este foarte important ca oamenii să mănânce mai multe proteine vegetale decât animale. Când vor să aleagă proteine animale, e bine să opteze pentru peşte şi pui”, arată Dr Mingyang Song.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets