Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 13 octombrie 2016

Asta elimină riscul apariției cancerului de prostată

   Din păcate, mulți bărbați nu au niciun simptom asociat cu acest tip de cancer, astfel că poate fi foarte dificil de detectat.
   Pentru cei care au au simptome, acestea pot include probleme urinare, sânge în urină și spermă, durere în șolduri, pelvis sau splină și durere sau disconfort în timpul ejaculării.

  Deoarece este dificil de depistat, este extrem de important pentru bărbați să facă orice pentru a evita să dezvolte această boală.
  Experții în sănătate deseori accentuează importanța unui stil de viață sănătos în reducerea riscului apariției cancerului. O descoperire recentă a dezvăluit faptul că să înfuleci nuci poate să reducă riscul apariției cancerului de prostată.
 Studiul care a fost publicat în British Journal of Cancer a avut loc pe o perioadă de 26 de ani și a examinat consumul de nuci de către 47, 299 de oameni. Cei care au mâncat o treime de cupă formată diverse tipuri de nuci de cinci ori pe săptămână a scăzut riscul cancerului cu 34 la sută comparat cu cei care le-au consumat doar o dată pe lună.
  Următoarele tipuri de nuci erau incluse: migdale, caju, macadamia, nuci braziliene, fistic, alune de pădure, arahide, semințe de pin și castane. Cercetătorii consideră că nucile pot reduce natural sensibilitatea la insulină, despre care se spune că reduce riscul apariției cancerului de prostată.
  Prostata este o glandă de mărimea unei castane și face parte din sistemul reproducător masculin. Aceasta este localizată sub vezica urinară și în fața rectului. Prostata generează unele dintre fluidele care alimentează și protejează celulele spermatozoide din spermă.
 Cancerul de prostată este cea mai comună boală diagnosticată la bărbați.
  Anual, la nivel global, aproximativ 1,1 milioane de bărbați sunt diagnosticați cu cancer de prostată și mai mult de 300 000 de bărbați vor muri de cancer de prostată anul acesta.
 Cancerul de prostată are potențialul de a crește și de a se extinde repede, însă pentru majoritatea bărbaților este o boală care se manifestă relativ încet.
 Studiile arată că bărbații cu anumiți factori de risc sunt mult mai predispuși să dezvolte cancer de prostată. Acești factori de risc includ următoarele:
 - o vârstă mai mare de 65 de ani - acesta este principalul factor de risc pentru cancerul de prostată. Cu cât devii mai în vârstă, cu atât mai predispus ești să dezvolți cancer de prostată. Boala este rară pentru bărbații cu vârste mai mici de 45 de ani.
 - istoria din familie - riscul este mai mare să dezvolți cancerul de prostată dacă ai un tată, frate sau fiu cu astfel de cancer.
 - rasa  - cancerul de prostată este mai comun pentru afroamericani și mai puțin comună printre cei din Asia sau Oceanul Pacific, indieni și nativi din Alaska.
- nevoia de a urina frecvent, mai ales noaptea
- dificultatea de a începe urinarea și de a o menține
- un jet slab sau cu întreruperi de urină
- dureri sau arsuri în timpul urinării
- dificultatea de a avea o erecție
- o ejaculare dureroasă
 - sânge în urină sau spermă




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets