Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 11 octombrie 2016

Atenţie la întâlnirile prin matrimoniale şi reţelele de socializare. Gândiţi-vă de două ori înainte de orice pas

    Warriena Wright, de 26 de ani a murit după ce a căzut de la apartamentul lui Gable Tostee pe care l-a cunoscut pe aplicația de matrimoniale Tinder după ce acesta a încuiat-o pe balcon. Între Warriena și Gable Tostee s-a înregistrat o potrivire pe aplicația populară de matrimoniale și tânăra s-a dus la
apartamentul lui de la etajul 14. Au avut relații intime, însă după aceasta cei doi au început o ceartă în care a avut loc un conflict fizic după care tânărul a închis-o pe balcon.
  A fost făcută publică o înregistrare șocantă care arată ultimele ore din viața tinerei. În înregistrarea de mai mult de trei ore făcută cu telefonul lui Tostee, se aude cum Warriena devine speriată și agitată.
Aceasta spune în continuu că vrea acasă. După 15 secunde se poate auzi țipătul ei atunci când cade mortal încercând să coboare pe balconul de dedesubt.
  Procurorii consideră că Tostee nu a împins-o pe Warriena, însă aceștia spun că a fost pusă într-o situație înspăimântătoare astfel încât aceasta a încercat singura metodă avută de a scăpa. Astfel,  Tostee este responsabil pentru moartea ei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets