Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 10 octombrie 2016

De astfel de bărbați nu sunt atrase femeile

    Aspectul fizic nu înseamnă totul, însă din păcate un studiu nou a dezvăluit un lucru care le face pe femei să nu se lase agățate. Să joci jocul întâlnirilor poate fi destul de dificil și următoarele noutăți nu o sa ne facă viața deloc mai ușoară.
   Potrivit unui studiu recent, există un aspect fizic pe care femeile îl consideră un adevărat "deal
breaker". Sunt vești proaste pentru bărbații scunzi, deoarece mai mult de jumătate dintre femeile chestionate au mărturisit că nu s-ar întâlni cu cineva dacă ar fi mai scund decât ele
  Sondajul efectuat de site-ul de matrimoniale IllicitEncounters.com a avut un eșantion de 950 de femei și a indicat faptul că 57 la sută dintre ele nu consideră atrăgători bărbații scunzi.
  Una dintre femei a declarat că știe că poate părea superficială, însă există nevoia de a avea o atracție fizică, iar înălțimea joacă cu siguranță un rol mare. O altă femeie a declarat că "are o aventură pentru că dorește ceea ce soțul ei nu îi poate oferi acasă".
  "Dacă mă voi resemna și nu voi primi ceea ce doresc dintr-o aventură, atunci care e rostul de a avea una din capul locului", declară o altă femeie.
  Interesant este faptul că 13 la sută dintre femei erau îngrijorate de faptul că a fi mai înalte decât partenerul de viață l-ar face pe bărbat să se simtă efeminat.
  Totuși, nu te lăsa deprimat dacă te afli în categoria tipilor scunzi, încearcă să cauți o femeie potrivită ca și înălțime, deoarece sunt șanse ca să te găsească atrăgător.
  Între timp să știți că există de asemenea un număr de moduri prin care să vă creșteți șansele de a obține o iubită și să vă creșteți sex-appeal-ul.
  Există niște metode dovedite științific prin care bărbații pot să apară mai atrăgători pentru femei incluzând să vă creșteți o barbă, să transpiați mai mult și să stați drepți.
  Să-ți crești o barbă deasă te face să pari mai matur și mai mascul pentru sexul opus, potrivit unui studiu de la Universitatea New South Wales.
  Se pare că femeile preferă bărbații mai murdari, deoarece androstadienona chimică din transpirație le atrage pe femei, deoarece le îmbunătățește starea de dispoziție și le accelerează apetitul sexual.
  Mulți oameni nu sunt de acord că există feromonii umani, deoarece bărbații nu arată comportament stereotipic, declară Claire Wyart de la Universitatea din California, Berkeley. Totuși, semnalul chimic masculin, androstadienona, poate într-adevăr să cauzeze atât schimbări hormonale cât și fiziologic la femei.
  Sunt necesare mai multe studii cognitive pentru a înțelege cum androstadienona  afectează funcțiile cognitive ale femeilor.
  Să ai o postură bună este de asemenea o metodă instantă de a a atrage femeile așa că trageți-vă umerii în spate și stați drepți atunci când ieșiți la agățat.
  Poziția corpului este importantă, deoarece limbajul corpului dumneavoastră trimite semnale subtile despre personalitatea dumneavoastră care pot infuența modul cum vă privesc ceilalți.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets