Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 2 martie 2017

Ce spune culoarea ochilor despre tine

Un studiu realizat de Universitatea din Obrero, Suedia, a arătat că ochii, mai precis culoarea lor, influențează persoalitatea. La cercetare au participat 428 de persoane.
S-a demonstrat științific: culoarea ochilor este influențată de aceleași gene care formează lobii frontali. Asta înseamnă că atunci când ne uităm în ochii cuiva vedem o parte din creierul său. Iată ce înseamnă dacă aveți ochii:

Negri sau căprui închis. Dacă aveți ochii negri, este foarte posibil să fiți o persoană care de obicei își îndeplinește obiectivele. Aceste personae iau decizii ferme și au un caracter puternic. În plus nu acceaptă răspunsul ”nu”.
Căprui. Sunt persoane foarte intuitive. Ei au tendința de a lua decizii bazate pe emoții. Mai mult, sunt visători și se bucură să aibă mâncare bună.
Căprui deschi. Persoanele cu ochii căprui deschis sunt foarte sensibile. La ele emotivitatea predomină în dauna logicii. Au mare abilitate să muncească în echipă și să obțină posturi importante.
Verzi. Personalitatea sa obișnuiește să amestece emoția cu logica. Atrag atenția oriunde merg. Totuși sunt uneori morocănoși și urăsc rutina zilnică.  
Gălbui. Persoane destul de impulsive, deși la ele predomină logica. Au reacții rapide care le permit să se adapteze la noi situații. Sunt competitive în sport și au mare nevoie de relații umane.
Verzi albaștri. Sunt un semn de mare responsabilitate. Sunt persoane care ocupă posturi importante la serviciu și au relații cu ingineria sau politica.  
Albaștri gri. Sunt persoane destul de calme și au mare inabilitate în a-și recunoaște greșelile.  

Albaștri. Nu se lasă duși de impulsuri cu ușurință. Logica domină ceea ce spun și fac. Sunt persoane care nu se lasă conduse de emoții.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets