Un produs Blogger.

likeboxpopup

sâmbătă, 9 septembrie 2017

Diete la modă- de folos sau nu?

Nutriționiștii Amy Shapiro y Maria Bella au avertizat cititorii ziarului ”Daily Mail” că unele diete la modă nu sunt neapărat de folos pentru sănătate. Iată care sunt avantajele și dezavantajele acestora.

1.     Fructul AÇAÍ provenit din zona amazoniană e bogat în
vitamina A și E, acizi grași omega 3,6 și 9, aminoacizi, calciu, fosfor, fibre și zaharuri. În SUA e o modă folosirea acestor fructe pentru slăbire și detoxifiere. Shapiro spune că într-adevăr conțin antioxidanți care protejează corpul. Atenție când luați preparate care acum se găsesc și la noi. Celelalte ingrediente pot fi dăunătoare.


2.      Pâinea prăjită cu avocado este de asemenea la modă. Grăsimile din avocado ajută la scăderea colesterolului, ajută la slăbire. Atenție însă la ce fel de pâine folosiți. Să nu fie o pâine care dimpotrivă crește colesterolul sau face alte neplăceri organismului.
3.      Batoanele de cereale sunt la mare modă. Se zice că sunt sănătoase și nu îngrașă. Dar cele care sunt pe piață nu sunt foarte sănătoase. Se recomandă prepararea lor în casă din nuci, ciocolată neagră. Uitați-vă cu atenție pe etichetă. Poate nu sunt toate rele!
4.      Unt de cocos- este sănătos, are multe beneficii pentru sănătate. Numai că are 92% grăsimi saturate, asta înseamnă că nu este recomandat persoanelor cu probleme cardiace. ”Ar fi o prostie să se înlocuiască uleiul de măsline extravirgin cu uleiul de cocos”, spune expertul Laurence Eyres, de la New Zealand Institute of Chemistry.
5.      Uleiul de migdale ar fi bun, dar dacă are un conținut de zahăr nu se recomandă diabeticilor. Partea bună este că are un conținut scăzut de calorii. Dar nu poate înocui laptele de vacă fiindcă are puțin calciu.
6.      Sucuri verzi sau alte sucuri naturale. Ar fi bune, dar conținutul de zahăr este o problemă. Mai bine mâncați fructe și legume. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets