Un produs Blogger.

likeboxpopup

luni, 18 decembrie 2017

Cum spune un american că a învins cancerul

Rob Mooberry, de 43 de ani, tată a doi copii, susține că a ajuns ca forma gravă de cancer de care suferea să intre în remisie după ce a renunțat la cancer și a devenit vegan, scrie ziarul ”Daily Mail”.
Rob Mooberry împreună cu soția și cei doi copii
El a fost diagnosticat cu cancer colorectal în stadiu patru în 2012. Avea o dietă sănătoasă și făcea exerciții când a fost internat în spital cu colonul perforat. Barmanul din Las Vegas a fost operat, a făcut chemioterapie și radioterapie și cancerul a scăzut la stadiul 3 A.
Dar a decis să ia o pauză la tratament cu o detoxifiere prin regim raw vegan, similar cu dieta alcalină a lui Tom Brady, potrivit căreia zahărul și produsele procesate alimentează tumorile. La radiografia de la începutul lui 2013, cancerul s-a redus cu 80%. A continuat dieta vegan și acum a sărbătorit împlinirea a 5 ani fără cancer. Rob zice că medicii îi spuseseră că mai avea doar câteva săptămâni de trăit când l-au diagnosticat cu cancer colorectal stadiu 4. Bărbatul spune că diagnosticarea a fost o surpriză fiindcă în istoria familiei sale nu au existat bolnavi de cancer și avea o dietă sănătoasă cu puține proteine. Fusese mereu o persoană sănătoasă. Spune că nu intenționează să promoveze dieta vegan, dar el așa ar fi reușit să învingă boala. Noi vă spunem că am publicat povestea lui poate că este de folos cuiva. Însă în niciun caz nu renunțați la medici. Cereți în primul rând părerea lor.
Aici aveți varianta originală a articolului:

http://www.dailymail.co.uk/health/article-5181059/Father-two-CURED-cancer-going-vegan.html#ixzz51e5U4q8h

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets