Un produs Blogger.

likeboxpopup

sâmbătă, 2 decembrie 2017

Rețetă de blaturi pentru tortul Pavlova. Cea mai bună prăjitură de Crăciun

Deși mai avem 23 de zile până la Crăciun, vă oferim o idee de tort ideal pentru minunata sărbătoare: Pavlova
Pentru blaturile din bezea: 8 albușuri, 500 grame zahăr pudră, 3 linguri de amidon, 5 linguri de zeamă de lămâie
Batem albușurile
cu 200 de grame de zahăr pudră, cu mixerul, la viteză medie. Când devin spumă, se adaugă restul de zahăr pudră și se mai mixează 10 minute. Când capătă o consistență densă, se adaugă amidonul și se mai mixează 5 minute. În final se adaugă zeamă de lămâie și se amestecă încet până se încorporează. Într-o tavă rotundă cu diametrul de circa 20 centimetri se pune hârtie de copt și se toarnă o treime din amestecul de albuș mixat, într-un strat de circa 4-5 cm. La fel se fac încă două blaturi, fiecare din câte o treime de albuș mixat. Se țin la cuptor 2 ore la 100 grade Celsius, fiecare. Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Nu este nimic dacă se crapă blaturile.

Sugerăm să puneți Nutella între blaturi și apoi să acoperiți tortul cu frișcă. Deasupra se pot pune aranjamente de fructe de pădure, sau feliuțe de alte fructe.
În filmul de mai sus puteți vedea cum se face o altă Pavlova
În filmul de mai jos vedeți cum se face o Pavlova cu ciocolată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets