Un produs Blogger.

likeboxpopup

marți, 22 mai 2018

O veste extraordinară! Un sfârşit de săptămână relaxat, cu familia, la spectacolul MAGIC NAŢIONAL!


 Magic Naţional, concertul-spectacol regizat de Ion Caramitru, care îmbină fericit cuvântul, muzica și mișcarea corporală, este alegerea perfectă dacă vreţi să petreceţi un sfârşit de săptămână relaxat, cu familia, la teatru.


Sâmbătă, 26 mai 2018, la ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti,
spectacolul, cu un aer retro, dar şi cu accente moderne, cu actori de marcă, fără mască, doar cu… muzica lor, vă invită la o seară a ritmurilor frenetice orchestrate de Emy Drăgoi, regele jazz-ului la acordeon, alături de formaţiile 3D Pro`ect, Jazz Hot Club Romania şi de un percuţionist de marcă, Lucian Maxim.

În distribuţia acestui spectacol îi veţi putea asculta pe: Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Tania Popa, Anca Sigartău, Lari Giorgescu, Aylin Cadîr, Eduard Adam, Florin Călbăjos, Emilian Mârnea şi Petre Ancuţa, în ipostaze artistice mai puţin cunoscute.

Cu un repertoriu nou şi variat va surprinde publicul şi soprana japoneză Ato Kawara, colaboratoare permanentă a Operei Naţionale Române din Cluj, câştigătoarea Concursului de romanțe Poveste de toamnă, de la Baia Mare şi o interpretă suprinzătoare a imnului naţional, nu doar al Japoniei, ci şi al României – pentru a doua oară invitată specială în spectacolul MAGIC NAŢIONAL.

O călătorie artistică menită să vă îndepărteze de cotidianul asurzitor şi să vă conducă spre lumea muzicii calde și a cuvintelor șoptite, a ritmurilor pline de viaţă şi de optimism vă aşteaptă în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Bilete, la Casa de bilete TNB, precum şi online, pe www.mystage.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets