Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 24 mai 2018

Părţile corpului care nu trebuie spălate în fiecare zi


Unele spălări exagerate pot deveni periculoase pentru organism. Chiar dacă pare dezgustător, trebuie ţinut seama de acest lucru.
Urechile:
curăţaţi doar partea exterioară a lor. Nu introduceţi degete, sau altceva, chiar dacă sunt beţişoare de la farmacie, ca să nu vă produceţi probleme cu auzul sau infecţii.
Faţa: Puteţi să vă spălaţi faţa de două ori pe zi, dar o curăţare în profunzime nu trebuie să facă parte din rutina zilnică. Dacă folosiţi mijloace de exfoliere prea des este foarte nociv. Eliminaţi pielea moartă o dată sau de două ori pe săptămână.
Intestin: Curăţarea şi dezintoxicarea sunt pierdere de timp şi de bani. Corpul se dezintoxifică natural prin acţiunea ficatului, a rinichilor şi a colonului. Intestinele sunt pline de bacterii sănătoase care ajută la curăţarea organismuli. Produsele de dezintoxicare pot perturba flora intestinală. Mai bine optaţi pe un regim bogat în fibre care favorizează bacteriile bune.
Nasul: Nu introduceţi degetele în nas. Germenii se hrănesc cu singe. Riscaţi să creşteţi iritaţii în interiorul nasului. dacă aveţi nevoie să curăţaţi nasul, suflaţi câte o nară într-un şerveţel de hârtie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets