Un produs Blogger.

likeboxpopup

sâmbătă, 23 martie 2013

Austriecilor le plac manelele


Cotidianul austriac Heute a postat următorul articol pe site-ul oficial heute.at: Acest cântec are toate şansele să devină hitul verii anului 2012. Acest cântec este Dalibomba, iar cântăreţul care interpretează melodia este Sandu Ciorba.

În articol, videoclipul melodiei care se pare că a făcut mare vâlvă în Austria este descris în felul următor: „
Trei fete frumoase care dansează, nişte dansatori cu un pachet de muşchi care apar în fundal şi un cântec care prinde la public la care textul ocupă planul secundar şi astfel este gata hitul verii. Cântecul „Dalibomba” al cântăreţului de origine română Sandu Ciorbă are toate şansele să devină hitul verii anului 2012. Şi asta împreună cu videoclipul amuzant de tip low budget din care rezultă o combinaţie irezistibilă”
Austriecii au remarcat că acest cântec „de bună dispoziţie” este deja un hit pe Youtube. Aceştia punctează că în nici o lună videoclipul „genial” a fost vizionat deja de 1,4 milioane de utilizatori şi declară că  „acest cântăreţ de muzică pop, care este un star apreciat în ţara sa natală îşi prezintă hitul său Dalibomba (titlul se referă la o femeie atrăgătoare). Acesta este însoţit de trei fete frumoase îmbrăcate sumar şi nişte dansatori amatori, care îşi expun busturile pline de muşchi”.
În final, austriecii punctează: „ Cântecul, acompaniat de un acordeon îţi rămâne imediat în cap şi te determină să dansezi numaidecât. Dalibomba face atmosferă la o petrecere de vară şi se alătură cu uşurinţă cântecelor devenite hituri precum „Dragostea Din Tea” (austriecii nu au înţeles nici până acum că este tei şi nu tea) al celor de la O-Zone sau „Noosa” a lui Michel Teló.
Se pare că încet, dar sigur, manelele noastre, pe care nemţii le consideră nişte melodii pop vor acapara toate topurile muzicale din Europa. O dovadă viabilă ar fi următorul comentariu postat pe Youtube de către un utilizator german: SANDU, du hast in Deutschland bereits Millionen Fans und täglich werden es mehr!! ( SANDULE, în Germania ai deja milioane de fani şi în fiecare zi se înmulţesc)

Un comentariu:

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets