Un produs Blogger.

likeboxpopup

joi, 28 martie 2013

Paste fericit pentru catolici, care serbează cea mai importantă sărbătoare duminică 31 martie

Cu această ocazie, vă prezentăm metode pentru vopsirea ouălor natural, deoarece substanţele chimice din vopselurile sintetice pot dăuna sănătăţii


Citiţi aici

Pentru a colora ouăle natural, folosiţi apa fierbinte ca bază pentru vopsea. Turnaţi apa fierbinte în castroane de mărime medie, unul pentru fiecare culoare. La fiecare cantitate de vopsea aveţi grijă să puneţi o optime
oţet alb. Acest lucru va garanta că vopseaua de pe ou nu se va decolora. Să vedem acum cum se obţin culorile!

     Albastru

Există câteva metode de a face culoarea albastră. Adăugaţi o cană cu afine, de la supermarket, în castronul cu apă fierbinte, lăsaţi-le să rămână zece minute şi apoi se cern. O altă metodă este să introduceţi în apa fierbinte o varză roşie tăiată în două bucăţi până apa se răceşte, apoi se strecoară.

Roşu şi portocaliu


Întregul spectru de la roşu la portocaliu depinde de durata cât oul rămâne în vopsea. Pentru a face roşu puneţi o sfeclă tăiată bucăţi în apa fierbinte cu o linguriţă de oţet şi se fieb timp de zece minute



Galben


Această culoare este probabil cea mai puternică din culorile naturale. Se face din 3 linguriţe de şofran de India în apa cu oţet. Galbenul se mai poate obţine din fierberea cojilor a şase portocale în soluţia de apă cu oţet timp de 20 de minute.

Portocaliu

Culoarea portocalie se poate obţine adăugând o linguriţă de boia la soluţia de apă cu oţet, fierbându-se timp de zece minute.

Verde


Pentru verde deschis, adăugaţi două linguriţe de ceai verde la soluţia cu oţet. Pentru un verde intens, adăugaţi coaja de la şase cepe roşii.

Auriu

Pentru a obţine ouă aurii, fierbeţi două linguriţe de seminţe de mărar într-o ceaşcă de apă timp de 15  minute. Strecuraţi seminţele şi adăugaţi o linguriţă de oţet.

Şi acum vopsirea urmează următorii paşi

1.      Puneţi ouăle în oală într-un singur strat. Adăugaţi apa până ce ouăle sunt acoperite.
2.      Adăugaţi vopseaua naturală. Folosiţi cu atât mai multă vopsea cu cât sunt mai multe ouă

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets