Un produs Blogger.

likeboxpopup

vineri, 11 aprilie 2014

Boabele verzi de cafea te ajută să slăbeşti

Conform unui studiu recent cei care suferă de supraponderabilitate pot reveni la o masă corporală normală în doar 12 săptămâni.

În cadrul emisiunii americane Dr Oz, moderatorul a vorbit despre efectele boabelor verzi de cafea
pentru cei care suferă de supraponderabilitate. Momentul care a atras cea mai multă atenţie a fost atunci când acesta a dat celor din public pastile cu extrac de boabe verzi de cafea pentru a le testa. Ceea ce el nu a explicat a fost faptul că jumătate dintre cei din public au primit pastile cu placebo, aşadar, pastile fără niciun efect.
La umrătoarea ediţie a emisiunii s-a observat că jumătate dintre cei din public, aşadar cei care au primit pastile bune, slăbiseră un kg în două săptămâni fără a face vreo schimbare în alimentaţie sau mişcare.
Substanţa cea mai importantă conţinută de boabele verzi de cafea este acidul clorogenic care scade nivelul glicemiei.
În cadrul unui studiu ştiinţific din anul 2012, 8 bărbaţi şi 8 femei cu vârste cuprinse între 22 şi 46 de ani cu probleme de supraponderabilitate au consumat pastile cu acid clorogenic timp de 7 săptămâni. Aceştia au luat la început 700mg de acid clorogenic de două ori pe zi. Apoi s-a mărit gramajul la 1050mg. În această peioadă, s-a observat o evidentă scădere a greuăţii la toate cele 16 persoane supuse experimentului cu toate că nu şi-au modificat alimentaţia sau stilul de viaţă. După ce s-a încheiat experimentul, toţi au înregistrat un indice al masei corporale normal.

Consumul de cafea nu este suficient, deoarece după ce boabele de cafea sunt prăjite, cantitatea de acid clorogenic scade în mod marcant.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Urmariti-ne pe Email !

Urmariti-ne pe Email !

Intraţi în comunitatea LUFEBA

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Intrati in comunitatea LUFEBA. Dati click pe butonul de like de mai jos

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets